ByggReisDeg2015_Oversikt-hall-D

Over 350 utstillere presenteres med ny struktur i hallene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi nærmer oss en utstilling på nærmere 20.000 kvadratmeter. Det vil i så fall bli ny rekord for Bygg Reis Deg på Lillestrøm.
For å kunne bidra med gode tips og råd i tidlig fase har vi etablert et utstillingsområde i hall A med hovedfokus på planleggingsfasen. Her finnes det utstillere som kan gi deg gode råd for å komme godt i gang med byggeprosessen.
Vi har omorganisert utstillingen slik at den samsvarer med byggeprosessen. Man starter i hall A og får inspirerende tips og råd for en god planleggingsfase og eksempler på beste praksis. Deretter går man igjennom hallene B, C og D i tillegg til uteområde hvor man velger materialer og utstyr. Til slutt ender man opp i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre arbeidet.
Vil du være med som utstiller er det bare å ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller melde seg på via vår nettside.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.