ByggReisDeg2015_Oversikt-hall-D

Over 350 utstillere presenteres med ny struktur i hallene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi nærmer oss en utstilling på nærmere 20.000 kvadratmeter. Det vil i så fall bli ny rekord for Bygg Reis Deg på Lillestrøm.
For å kunne bidra med gode tips og råd i tidlig fase har vi etablert et utstillingsområde i hall A med hovedfokus på planleggingsfasen. Her finnes det utstillere som kan gi deg gode råd for å komme godt i gang med byggeprosessen.
Vi har omorganisert utstillingen slik at den samsvarer med byggeprosessen. Man starter i hall A og får inspirerende tips og råd for en god planleggingsfase og eksempler på beste praksis. Deretter går man igjennom hallene B, C og D i tillegg til uteområde hvor man velger materialer og utstyr. Til slutt ender man opp i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre arbeidet.
Vil du være med som utstiller er det bare å ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller melde seg på via vår nettside.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.