Fornøyde utstillere og besøkende

Økt besøkstall og fornøyde utstillere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg er over for denne gang etter fire innholdsrike dager på Norges Varemesse. Her har hele byggenæringen samlet seg rundt tematikken digitalisering, urbanisering og bærekraft. Inspirerende konferanser og seminarer på Det Norske Byggemøte, et glimt inn i fremtiden på Digital Arena, utstillere med stort engasjement og innovative produkter, NM i forskjellige disipliner og kåringer, kronprinsbesøk og interesserte besøkende har sørget for tidenes Bygg Reis Deg.


”Vi er storfornøyd med messen i år. Det har vært en økning i besøkstall og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere. Det har vært svært høy kvalitet på utstillingen og det har vært mye aktivitet fra morgen til kveld. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til at Bygg Reis Deg har blitt byggenæringens viktigste møteplass!”, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør Bygg Reis Deg.


På Bygg Reis Deg har 564 utstillere vist frem innovative produkter og løsninger for byggenæringen. Det har vært et folkeliv på messegulvet og utstillerne har imponert med flotte stander, serviceinnstilling og entusiasme.


«Det har vært helt fantastisk å ha stand her i år! Hvis du vil være en del av norsk byggenæring må du stå for det du gjør og være med i utviklingen. Og det er det Bygg Reis Deg representerer. Det er en grunn for at Glava har vært med i alle år. Her møter vi kunder, kolleger og får innblikk i alt som skjer i byggenæringen. Bygg Reis Deg er Hall of Fame for oss”, sier Bjørn Heggen, salgssjef Norge, Glava.


D-Line AS var utstiller på Bygg Reis Deg for første gang dette året, der de presenterte arkitekttegnede produkter og design i ypperste klasse. Daglig leder Vegard Sivertsen er svært fornøyd med messen, det har vært mange innom utstillingen og ser fram til neste Bygg Reis Deg.
Vi takker 42.535 besøkende, og ser frem til neste Bygg Reis Deg oktober 2019!
 
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.