Bilde1.BORA_-1440x810

Nyheten BORA Pure ble Best i Test hos anbefaler.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Foto: BORA Pure
Det uavhengige og norske Vi Anbefaler – anbefaler.com – har nettopp offentliggjort en test av benkeventilasjon i Norge (koketopp med integrert avtrekksvifte).
Den klare testvinneren ble nylanserte BORA Pure, som i testen er opp mot Miele, AEG, BOSCH, Røros Metall og ELICA Tesla Switch.
BORA Pure ble lansert i 2019 som «en benkeventilator for alle» og har allerede vunnet rekordmange internasjonale priser for funksjon og design. Mottakelsen i markedet har vært formidabel og BORAs visjon, «slutten på avtrekkshetten», kan fort bli virkelighet.
Prisen på BORA Pure i forhold til den avanserte funksjonaliteten vil bety at downdraft nå har blitt et produkt for de fleste nordmenn.
Testen understreker også BORAs 10 årige teknologiforsprang.
Les mer: https://www.anbefaler.com/testvinnere/2019/9/30/anbefalt-bora-benkeventilator-norges-beste

  1. oktober 2019

Mer informasjon: Eva Hannisdahl: eva@engebretsen.no – tlf 930 84 101
Om Engebretsen
Engebretsen er skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad og ble etablert i 1901.
https://.engebretsen.no
Om BORA Lüftungstechnik GmbH
Siden 2007 har BORA med suksess utviklet og solgt benkeventilasjon som trekker matos ned i koketoppen. BORA har 63 patenter på sin unike downdraft-teknologi. De innovative produktene BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional selges nå i 58 land over hele verden.
BORAs grunnlegger, Willi Bruckbauer har en visjon: slutten på avtrekkshetten på grunn av BORAs fordeler: BORA er mer effektiv enn konvensjonelle avtrekkshetter, veldig stillegående, energibesparende og enkel å rengjøre. Uten avtrekkshette får du maksimal designfrihet i kjøkkenet, ren luft og fri sikt.

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.