Eivind - Olsen - Jackson Thermomur

Nyhet! Thermomur® 350HD med 20cm betongkjerne

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Jackon Thermomur® er blitt testet og videreutviklet gjennom 35 år. De siste årene har vi presentert flere ulike serier i det unike byggesystemet. Denne våren er vi stolte av å lansere Thermomur® 350HD, som er en ny, sterk serie spesielt utviklet for vegger under terreng med høyere tilbakefylling.
Forsterker byggesystemet
Eivind Olsen er leder for produktutvikling hos isolasjons eksperten Jackon AS. Han forteller at Jackon samarbeider tett med den profesjonelle brukeren og i tråd med endringer i byggeforskriftene når eksisterende produkter skal forbedres og nye skal skapes. Jackon har gjennom mange år produsert Thermomur®  i ulike serier, i fjor økte antallet til 6, og nå teller vi 7 – alle tilpasset sitt bruksområde og ulike tekniske byggeforskrifter.

  • Alle de 7 Thermomur® -seriene kan kombineres sømløst med hverandre og med Jackon Ringmur. Den nye serien er en forsterkning av byggesystemet og har fullt sortiment som inkluderer f.eks. utvendig og innvendige hjørner, toppblokk og halvblokk, samt radonblokker.

Høyere tilbakefylling og lengre spenn
Med lanseringen Thermomur® 350HD ligger Jackon igjen i forkant av utviklingen. Med 200 mm homogen betongkjerne, tillater den høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger – derav navnet “Heavy Duty”. Med 150 mm isolasjon er konstruksjonen godkjent som «minimumsvegg», men oppnår U-verdi på 0,18 ved 2 meter tilbakefylling.

  • Den brede, massive betongkjernen på 200 mm tåler både høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger. Samtidig sørger den også for at lyd egenskapene er betraktelig forbedret, sier utviklingssjefen. – Den brede betongkjernen tillater god overdekning av armeringen og dermed bedre egenskaper mot korrosjon. Thermomur® 350HD kan også benyttes som “kroneblokk” på Thermomur® 350 og Thermomur® 350 Super dersom man trenger bred betongflate ved skjøting av hulldekker.

Jackon Thermomur 350HD

  • 150 mm isolasjon, 200 mm betongkjerne
  • U-verdi 0,22: Godkjent som “minimumsvegg”
  • U-verdi 0,18 ved tilbakefylling på 2 meter
  • Tillater høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger
  • Velegnet som bakvegg i Thermomur® 350-kjeller
  • Fullt sortiment: Innvendig og utvendig hjørne, halvblokk, toppblokk og bjelkelagsblokk samt radonblokker


Mer info finnes på deres hjemmesider 
Følg Jackon på Facebook for flere spennende nyheter og produktoppdateringer!
 

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.