127282007_3556220191138204_8014662017514687420_o

Nye tilbehørsett for multiverktøy, perfekt tilpasset brukernes behov

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

FEIN har lansert 14 nye sett med sitt mest populære og beste Starlock tilbehør.

• Enkelt for brukeren: fagfolk, som snekkere, tømrere, rørleggere, elektrikere og metallarbeidere, kan velge tilbehørsett som passer best til deres arbeid fra de 14 settene som er tilgjengelige. De vil også dra nytte av de attraktive prisene som er på settene.

• “Made in Germany”: alle MULTIMASTER maskiner og et stort antall tilbehør produseres ved FEIN’s hovedkontor i Tyskland. I tillegg til å tilby fleksible løsninger, gir disse også rask arbeidsprosess og lang levetid for verktøyet.

Lørenskog, november 2020. Siden FEIN oppfant MULTIMASTER for over 50 år siden, har den vært en stor suksess over hele verden. Brukerne ser multiverktøyet som en utmerket universell problemløser, for rask og effektiv saging og sliping. Nøkkelen til tusenvis av arbeidsoppgaver er tilbehør av høy kvalitet og lang levetid, noe som gjør denne fleksible bruken mulig i utgangspunktet. Siden oktober 2020 har FEIN solgt 14 nye tilbehørsett for multiverktøy i alle tre ytelsesklasser.

Åpenhet og enkelhet for kunden er sentrale faktorer, som FEIN har som mål å oppnå med alle sine produkter og tjenester. Selskapet med en lang historie har derfor besluttet å gjøre to viktige endringer: Fra oktober 2020 og fremover, vil FEIN multiverktøy fra alle de tre prestasjonsklassene dele ett, kraftfullt navn: MULTIMASTER. Klassene skilles tydelig fra hverandre med tallene 300, 500 og 700. FEIN har også videreutviklet systemet som brukes for tilbehør. Fra begynnelsen av oktober 2020 vil det være totalt 14 nye tilbehørssett, satt sammen på grunnlag av kundeundersøkelser. “Vi har veldig bevisst revurdert utvalget av tilbehør til multiverktøy og sett systematisk på hovedbruken til våre kunder. Dette har resultert i de 14 settene, som inneholder favoritt tilbehør som brukes av fagpersoner fra forskjellige bransjer, sier Luisa Riem, produktsjef for oscillerende tilbehør.

Brukerfokusert tilbehørssett for tusenvis av forskjellige bruksområder

De 14 nye tilbehørssettene for multiverktøy er designet slik at brukeren raskt kan se hvilket tilbehør som er inkludert i settene og til hvilke jobber de kan brukes. De er delt inn i tre varianter: «Best of sets», «Combo sets» og «Professional sets». Den første varianten, «Best of sets», kommer i seks versjoner. Disse inkluderer for eksempel det mest populære og beste tilbehør for saging og sliping av både tre og metall. Dette gjør settene ideelle for snekker-, tømrer- og renoveringsarbeid. Tilbehørssettet «Best of Metal» passer metallarbeidere og montører perfekt for fleksibelt arbeid. «Best of sets» er tilgjengelig i ytelsesklassene Starlock, StarlockPlus og StarlockMax.

Den andre varianten av de nye settene er «Combo sets». Disse er tilgjengelige i fem versjoner, som hver inneholder tre viktige tilbehør for ulike arbeidsoppgaver. De passer til jobber som gulvrenovering, saging i tre og metall, utføre reparasjoner på flislagte flater eller arbeid i trange rom, slik som de som oppstår under installasjonsarbeid eller modellbygging.

«Combo sets» kommer i Starlock-ytelsesklasse. Den tredje varianten, «Professional sets», inneholder tilbehør til FEINs kraftigste multiverktøy, MULTIMASTER 700 med StarlockMax verktøyfeste. Settene inneholder tilbehør for renoveringsarbeid, oppvarming/sanitær og fornyelse av fuger.

Verdens største utvalg av tilbehør – for FEIN og andre merker

FEIN’s portefølje inkluderer mer enn 180 tilbehør, noe som gjør det til det største utvalget som er tilgjengelig i hele verden. Starlock, StarlockPlus og StarlockMax er de tre tilbehørsklassene, utviklet av FEIN for å matche ytelsen til multiverktøyene. Maskinen/tilbehørskombinasjonen oppnår derved perfekt kraftoverføring og dermed best mulig arbeidsforløp.

Det patenterte QuickIN-hurtigspenningssystemet gjør at håndverkere kan bytte Starlock-tilbehør på mindre enn tre sekunder uten behov for verktøy. Med et enkelt klikk festes tilbehøret på verktøyhodet uten noe som helst slark, dette gjør at brukeren kan jobbe med stor presisjon. Starlock-tilbehøret passer også på eldre modeller av FEIN multiverktøy og er også kompatibelt med maskiner fra mange konkurrerende merker. MULTIMASTER 300 og 500 har en StarlockPlus-verktøyfeste, som er kompatibel med rundt hundre FEIN-tilbehør fra Starlock og StarlockPlus ytelsesklasser. MULTIMASTER 700, den kraftigste av alle FEINs multiverktøy er mer spesiell: den har StarlockMax verktøyfeste og er kompatibel med tilbehør fra alle tre ytelsesklasser. Dette gir brukere tilgang til hele sortimentet av rundt 180 tilbehør, og betyr at tusenvis av ulike arbeidsoppgaver kan utføres med MULTIMASTER 700.

Laget i Tyskland: «Vi har full tro på produktene våre»

FEIN er den eneste produsenten som bruker rustfritt stål til tilbehørsholderne – et virkelig unikt salgsargument for markedet. Dette gjør tilbehøret ekstremt holdbart, motstandsdyktig mot bøying, og stabilt, slik at håndverkere kan oppnå presise resultater og enestående effektivitet i sitt arbeid. Ikke bare tre og komposittmaterialer, men også metaller kan bearbeides på denne måten. Alle MULTIMASTER-maskiner og et stort antall tilbehør produseres ved FEINs hovedkontor i Tyskland. Før tilbehør lanseres, gjennomgår de langvarig testing. «Made in Germany er fortsatt et solid salgsargument,» forklarer Luisa Riem. Vi forsyner fagfolk over hele verden bare med produkter som vi fullt ut tror på. Kvalitet og lang levetid er våre viktigste prioriteringer.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.