GunnarNybo-1440x810

Ny kunnskap og økt konkurransekraft i uke 42

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av utvikling i Byggenæringen. Derfor har vi forsøkt å motivere flest mulig bransjeorganisasjoner- og bedrifter til å lage konferanser og møter for sine medlemmer- og kunder i uke 42, samtidig som vi selv arrangerer en møteplass for næringslivsledere og annethvert år Bygg Reis Deg messen.

Vi tror at økt tilbud av læringsmøteplasser vil bidra til at flere setter av uke 42 til å oppgradere sin kunnskap. Et drømmescenario var at flest mulig ansatte i hele byggenæringen møtes i løpet av denne uken for å tilegne seg ny kunnskap og skape sterke relasjoner som binder oss sammen. Om det er vår motivasjon som har bidratt til at vi nå kan delta på flere arrangementer denne uken vites ikke, men faktum er i alle fall at følgende arrangementer nå avholdes i uke 42:

Tirsdag 13.oktober, Det Norske Byggemøtet, arrangør Bygg Reis Deg AS (www.detnorskebyggemotet.no)

Tirsdag 13.oktober, Boligkonferansen 2020, arrangør Finans Norge og Eiendom Norge (https://www.finansnorge.no/aktuelt/arrangementssider/2020/boligkonferansen-2020/)

Torsdag 15.Oktober, Boligkonferansen 2020, arrangør Boligprodusentene (https://www.boligprodusentene.no/boligkonferansen/)

Torsdag 15.oktober, Inspirasjonsdagen 2020, arrangør Ingeborg-Nettverket (https://www.deltager.no/Inspirasjonsdagen_2020_15102020?fbclid=IwAR2-GLFOlXYA9okLqG_eK-DYp_cTI27KdCxo3Om03xEtVuCHGK1KZq7PCJc#init)

Torsdag 15.oktober, Nobb-Konferansen 2020, arrangør Norsk Byggtjeneste (https://byggtjeneste.no/nobbkonf/)

Fredag 16.oktober, Boligkonferansen dag 2, arrangør Boligprodusentene (https://www.boligprodusentene.no/boligkonferansen/)

Vi er glade for å se at flere arrangementer nå legges i uke 42 og at disse læringsarenaene bidrar til økt kompetanse og konkurransekraft. Vi oppfordrer derfor enda flere bransjer, organisasjoner og bedrifter til å legge sine møteplasser denne uken, slik at ansatte og ledere i byggenæringen over hele Norge vil benytte seg av anledningen til å søke ny kunnskap og delta på flere arrangementer i uke 42, slik at vi sammen kan utvikle verdens mest bærekraftige byggeindustri. 

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.