Petter Strandmo Isaksen tar i mot prisen som Norgesmester i byggtapetsering

Norgesmester i maler og gulvlegger er kåret

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Heidi Domaas ble kåret til Norgesmester i malerfaget og Petter Strandmo Isaken ble Norgesmester i byggtapetsering på Bygg Reis Deg 2017 lørdag 21. oktober. Det har vært fem kandidater som har fått prøve seg under messen. Lærlingene kickstartet konkurransen onsdag 18. oktober klokken 10. Tre utøvere konkurrerte i malerfaget. I gulvlegging konkurrerte to norske utøvere om Norgesmester-tittelen.
Administrerende direktør i MLF, Stein Hesstvedt har hatt ansvaret for arrangementet. Juryene besto i tillegg av Lars Gabrielsen (Malermester Gabrielsen AS), Tore Meyer-Mørch (Jotun), Jesper Krogh (Merkantec), Jan Åge Iversen (Polyflor).
“Jeg er veldig glad for å ha vunnet. Det har vært stressende, men dette er definitivt en opplevelse jeg tar med videre. Etter det her fortsetter jeg som lærling hos Malermester Martin Uggedal”, sier Heidi Domaas fra Møre og Romsdal.
Vurderingsgrunnlaget i malerfaget har lagt vekt på planlegging, gjennomførelse, teknikk, HMS, fremdrift og ryddighet. Det beste rommet er preget av et grunnarbeid med riktig fargevalg og sluttresultat.
“Utøverne har vist høy faglig kompetanse som enhver arbeidsgiver kan være stolt av. Deltakerne er dyktige ambassadører for faget. Det har vært enormt likt blant deltakerne, hvor få ting skiller kandidatene fra hverandre. Alle er vinnere, men i norgesmesterskap kan det bare være én vinner”, sier Stein Hesstvedt.
Prestisjearbeid med mange i ryggen er krevende. Vurderingsgrunnlaget i gulvlegging har vært preget av håndtering av stressnivå, utførelse, HMS og det optiske.
«Det er en lettelse å vinne, det har vært en bra opplevelse å være her. Stressende, men veldig gøy å vinne», sier Petter Strandmo Isaken.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.