Heydi

NOMINERT TIL INNOVASJONSPRISEN – WATERSEAL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Waterseal er en egenutviklet tilsetting til alle sement- og kalkbaserte produkter som gjør disse helt vanntette. Waterseal kan tilsettes i eksisterende og nye Hey'di produkter som flislim, fugemasse, puss, membran osv.

”Hey’di AS setter stor pris på at vi har blitt nominert. Det å bli nominert gjør at vi blir lagt merke til, og vi har allerede fått spørsmål fra markedet om hva «Waterseal» er for noe.
«Waterseal» kommer til å bli presentert for første gang under Bygg Reis Deg. Hey’di AS sine første produkter var innen vanntetting, og vi har med «Waterseal» tatt dette ett skritt lenger. «Waterseal» effekten kan legges inn i alle typer sement- og kalkbaserte produkter.
Produkter med «Waterseal» vil bli merket på sekkene våre med «Waterseal» symbolet. Hey’di AS ser frem til å presentere «Waterseal» for juryen i september, og ikke minst for publikum i forbindelse med Bygg Reis Deg”, sier Bjørn Bonsak, utviklingssjef i Hey`di AS.
Waterseal er en egenutviklet tilsetting til alle sement- og kalkbaserte produkter som gjør disse helt vanntette. Waterseal kan tilsettes i eksisterende og nye Hey’di produkter som flislim, fugemasse, puss, membran osv. Produktets bruksmessige egenskaper vil ikke endres, men tilsatsen gjør disse produktene helt tette for vann i dråpeform. Produktets åpenhet for vanndamp endres imidlertid ikke, slik at vann i underliggende konstruksjon kan fordampe ut, men ikke noe nytt vann vil trenge inn.
Det finnes ikke et tilsvarende produkt på det skandinaviske markedet i dag. Vanntetthetsegenskapene er basert på fysiske prinsipper, og ikke på noen organiske tilsetningsstoffer. I vanntettingsprodukter på markedet brukes ofte en type kjemisk vanntetting. Waterseal er uorganisk, miljøvennlig og ufarlig. Produktene er også lette å påføre siden vanntettingsegenskapene legges inn i vanlig produkter som er kjent i markedet. Waterseal tetter både på positiv og negativ side, det vil si det kan brukes både utvendig og innvendig i en kjeller.
Kostnadene med vannskader beløper seg til enorme summer hvert år. Ved bruk av Waterseal produktene så vil en på en relativt billig og enkel måte beskytte konstruksjoner mot vannintrengning og fukt. I konstruksjoner som er våte er det ofte grobunn for sopp og mugg, noe som også er negativt for innemiljøet. Waterseal vil tørke ut konstruksjonen siden den er pustende, men vil ikke slippe inn ny fukt. På et våtrom kan en få en trippelsikring mot vannskader, da både flislim og fugemasse vil være vanntette i tillegg til membranen.
Waterseal egenskapen kan legges inn i alle typer sement- og kalkbaserte produkter.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.