Heydi

NOMINERT TIL INNOVASJONSPRISEN – WATERSEAL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Waterseal er en egenutviklet tilsetting til alle sement- og kalkbaserte produkter som gjør disse helt vanntette. Waterseal kan tilsettes i eksisterende og nye Hey'di produkter som flislim, fugemasse, puss, membran osv.

”Hey’di AS setter stor pris på at vi har blitt nominert. Det å bli nominert gjør at vi blir lagt merke til, og vi har allerede fått spørsmål fra markedet om hva «Waterseal» er for noe.
«Waterseal» kommer til å bli presentert for første gang under Bygg Reis Deg. Hey’di AS sine første produkter var innen vanntetting, og vi har med «Waterseal» tatt dette ett skritt lenger. «Waterseal» effekten kan legges inn i alle typer sement- og kalkbaserte produkter.
Produkter med «Waterseal» vil bli merket på sekkene våre med «Waterseal» symbolet. Hey’di AS ser frem til å presentere «Waterseal» for juryen i september, og ikke minst for publikum i forbindelse med Bygg Reis Deg”, sier Bjørn Bonsak, utviklingssjef i Hey`di AS.
Waterseal er en egenutviklet tilsetting til alle sement- og kalkbaserte produkter som gjør disse helt vanntette. Waterseal kan tilsettes i eksisterende og nye Hey’di produkter som flislim, fugemasse, puss, membran osv. Produktets bruksmessige egenskaper vil ikke endres, men tilsatsen gjør disse produktene helt tette for vann i dråpeform. Produktets åpenhet for vanndamp endres imidlertid ikke, slik at vann i underliggende konstruksjon kan fordampe ut, men ikke noe nytt vann vil trenge inn.
Det finnes ikke et tilsvarende produkt på det skandinaviske markedet i dag. Vanntetthetsegenskapene er basert på fysiske prinsipper, og ikke på noen organiske tilsetningsstoffer. I vanntettingsprodukter på markedet brukes ofte en type kjemisk vanntetting. Waterseal er uorganisk, miljøvennlig og ufarlig. Produktene er også lette å påføre siden vanntettingsegenskapene legges inn i vanlig produkter som er kjent i markedet. Waterseal tetter både på positiv og negativ side, det vil si det kan brukes både utvendig og innvendig i en kjeller.
Kostnadene med vannskader beløper seg til enorme summer hvert år. Ved bruk av Waterseal produktene så vil en på en relativt billig og enkel måte beskytte konstruksjoner mot vannintrengning og fukt. I konstruksjoner som er våte er det ofte grobunn for sopp og mugg, noe som også er negativt for innemiljøet. Waterseal vil tørke ut konstruksjonen siden den er pustende, men vil ikke slippe inn ny fukt. På et våtrom kan en få en trippelsikring mot vannskader, da både flislim og fugemasse vil være vanntette i tillegg til membranen.
Waterseal egenskapen kan legges inn i alle typer sement- og kalkbaserte produkter.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.