Cliwi

NOMINERT TIL INNOVASJONSPRISEN – CLIWI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
CliWi er en nyskapende og unik væskebåren vekslerteknologi utviklet av Heatwork. CliWi muliggjør en ekstremt effektiv varmeveksling, som også er fossil og/eller utslippsfri.

CliWi er en nyskapende og unik væskebåren vekslerteknologi utviklet av Heatwork. CliWi muliggjør en ekstremt effektiv varmeveksling, som også er fossil og/eller utslippsfri.
Bakgrunnen til at juryen av innovasjonsprisen mente at CliWi var en god kandidat, er at produktet bidrar til bærekraftmål med energieffektiv oppvarming. I tillegg sørger produktet for lavere utslipp lokalt og globalt som resulterer i lavere kostnader. CliWi bidrar også til bedre helsevilkår for arbeidere ved at det ikke er noen åpne flammer, ingen avgasser eller brent støv.
”Dette er veldig gøy for HeatWork, og vi er ydmyk og stolt over å være en av de nominerte. Navnet CliWi står for «Climate Winner» – klimavinneren, og alt av teknologi, design og merkevare utvikles i Narvik. At vi nå har fotfeste i bransjen med en helt nyutviklet og patentert vekslerteknologi er stort for selskapet. Dette bekrefter vår tro på at CliWi er en innovativ produktserie, som er med å sikre det grønne skifte byggenæringen og flere andre bransjer står ovenfor. Kundene oppnår en miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, som allerede i dag utgjør en forskjell for å nå målene om utslippsfrie byggeplasser”, sier Kristin Markussen, markedsansvarlig i Heatwork.
Produktet leverer ren og jevn fordeling av varme/tørk uten brente partikler, avgasser, lukt, fukt og et HMS-vennlig brukersnitt for alle entreprenører innen bygg og anlegg. CliWi er enkel og smidig, med forbedrede brukerfordeler som vekt og kapasitet sammenlignet med tilsvarende løsninger. CliWi er ikke bare en midlertidig varmeløsning, ved for eksempel oppføring av bygg, men kan også tilkobles som en permanent løsning i haller, produksjonslokaler, anlegg og annet.
Teknologien har allerede blitt adoptert av bygg- og anleggsbransjen, fjernvarme og skadedyrindustrien. Gjennom forbedret miljø og lavere kostnader vil brukerne kunne skaffe seg store fordeler, og tilpasse seg de nye miljøkravene gjennom kort omstilling og bidra til fremtidens utslippsfrie byggeplasser.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.