smygplate

NOMINERT TIL INNOVASJONSPRISEN – ARTSYL LS1 SMYGPLATE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Smygplaten er et 2,40 m langt ferdig støpt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det ferdigstøpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten.

Smygplaten er et 2,40 m langt ferdig støpt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det ferdigstøpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten. Produktet brukes i kombinasjon med gipsplater og fungerer som en rask løsning for solide og perfekte hjørner. Smygplaten er produsert i PU, med høy tetthet og et holdbart materiale med svært gode isolerende egenskaper.
Smygplaten er utviklet i samarbeid med NMC, hvor den er designet av Deco Systems AS i Sandefjord, og produsert av NMC i Belgia. Løsningen benyttes i dag på alt fra eneboliger til store prosjekt på flere hundre leiligheter, av både store og små aktører.
”Det var svært hyggelig å høre at vi har blitt nominert til Innovasjonsprisen 2017 med smygplaten for listefrie vinduer og dører. Vi håper mange vil få nytte av produktet som kan brukes i nybygg, og ved renovering fra eneboliger til store prosjekt. Hovedfokuset har hele tiden vært å være en problemløser i bransjen, og det er veldig gøy å se at produktet har blitt så godt mottatt i et marked hvor det skal passe inn i moderne stil og design, samt at vi også kan tilføre forenklinger for montør og besparelser for utbygger og miljø. Det er mange sterke kandidater i år, så vi er veldig stolte av å være blant en av de nominerte”, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems AS.
Smygplaten løser flere problemer som tidligere har vært knyttet til det å ha listefrie vinduer og dører. Alternative måter å utføre dette på er tidkrevende og vanskelig å få rett og pent, i tillegg til at det krever flere arbeidsoperasjoner av sammensatte materialer. For montør er materialet svært lett i form av lav vekt. Dette gir mindre belastning i større byggeprosjekter og montering går raskere enn tidligere.
Smygplaten er et smart produkt som reduserer operasjonelle metoder i byggebransjen, samt er i tråd med stortingets vedtak om redusert energiutslipp fra boliger. Den er derfor et naturlig valg å bruke i forbindelse med Zero Emission Buildings (ZEB), passivhus og og andre bærekraftige løsninger. Besparelser i økonomi oppnås, samt at produktet gir transportvennlige løsninger med lave CO2 utslipp.
Det er en målsetning at produktet skal ha en komplett ferdig BIM modell i løpet av 2017.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.