smygplate

NOMINERT TIL INNOVASJONSPRISEN – ARTSYL LS1 SMYGPLATE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Smygplaten er et 2,40 m langt ferdig støpt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det ferdigstøpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten.

Smygplaten er et 2,40 m langt ferdig støpt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det ferdigstøpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten. Produktet brukes i kombinasjon med gipsplater og fungerer som en rask løsning for solide og perfekte hjørner. Smygplaten er produsert i PU, med høy tetthet og et holdbart materiale med svært gode isolerende egenskaper.
Smygplaten er utviklet i samarbeid med NMC, hvor den er designet av Deco Systems AS i Sandefjord, og produsert av NMC i Belgia. Løsningen benyttes i dag på alt fra eneboliger til store prosjekt på flere hundre leiligheter, av både store og små aktører.
”Det var svært hyggelig å høre at vi har blitt nominert til Innovasjonsprisen 2017 med smygplaten for listefrie vinduer og dører. Vi håper mange vil få nytte av produktet som kan brukes i nybygg, og ved renovering fra eneboliger til store prosjekt. Hovedfokuset har hele tiden vært å være en problemløser i bransjen, og det er veldig gøy å se at produktet har blitt så godt mottatt i et marked hvor det skal passe inn i moderne stil og design, samt at vi også kan tilføre forenklinger for montør og besparelser for utbygger og miljø. Det er mange sterke kandidater i år, så vi er veldig stolte av å være blant en av de nominerte”, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems AS.
Smygplaten løser flere problemer som tidligere har vært knyttet til det å ha listefrie vinduer og dører. Alternative måter å utføre dette på er tidkrevende og vanskelig å få rett og pent, i tillegg til at det krever flere arbeidsoperasjoner av sammensatte materialer. For montør er materialet svært lett i form av lav vekt. Dette gir mindre belastning i større byggeprosjekter og montering går raskere enn tidligere.
Smygplaten er et smart produkt som reduserer operasjonelle metoder i byggebransjen, samt er i tråd med stortingets vedtak om redusert energiutslipp fra boliger. Den er derfor et naturlig valg å bruke i forbindelse med Zero Emission Buildings (ZEB), passivhus og og andre bærekraftige løsninger. Besparelser i økonomi oppnås, samt at produktet gir transportvennlige løsninger med lave CO2 utslipp.
Det er en målsetning at produktet skal ha en komplett ferdig BIM modell i løpet av 2017.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.