online-Icon Delete

NANOLINK holder orden på verktøy og utstyr. Enkelt, effektivt og helautomatisk!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Verktøy og utstyr har en lei tendens til å forsvinne – gjerne når du trenger det som aller mest. Her er NANOLINK løsningen. Vi tilbyr markedets mest komplette og effektive sporingssystem, som kun krever en app for å fungere. Dette betyr at du har den totale oversikten på mobilen din.
Med NANOLINK får du en komplett og rask oversikt over verktøy og utstyr. Det kan spare dere mye tid i hverdagen, fordi kollegene dine ikke bruker tid til å lete etter verktøy og utstyr – NANOLINK forteller dem hvor det er.
Mange firma i forskjellige bransjer bruker allerede NANOLINK. Hvert år sparer f.eks. byggebransjen mange arbeidstimer på leting rundt om i Norge, fordi systemet raskt gir dem oversikt. Samtidig er NANOLINK en effektiv og preventiv tyverisikring, som ikke bare sparer deg mye penger – det fører også til færre frustrasjoner.
NANOLINK er velegnet for alle typer kunder, fra små VVS firma til store, internasjonale entreprenører, og alle typer verktøy og utstyr kan utstyres med en brikke eller en QR-kode. I tillegg kan du lett tilpasse systemet slik at det personlige utstyret blir merket på én måte, mens fellesverktøy og -utstyr blir merket på en annen. Du kan også montere en NANOGATE, som hele tiden forteller deg nøyaktig hvilket utstyr som befinner seg på en bestemt fast lokasjon/adresse.
NANOLINK har mange smarte funksjoner, f.eks:

  • Hvilken adresse verktøy og utstyr du søker etter befinner seg på
  • Hvem av dine kolleger er nærmest utstyret du søker etter
  • Mulighet til å ringe kollegen din som er nærmest utstyret direkte gjennom appen
  • Serviceplaner som sender beskjed om serviceintervaller, kalibrering, EL-sjekk m.m.

NANOLINK er uavhengig av verktøysprodusenter. Våre brikker passer til alle merker og vi bruker ikke data du legger inn i systemet til kommersielt bruk. Hvis utstyret ditt nærmer seg pensjonsalderen, er det med andre ord ikke NANOLINK som forsøker å selge deg nytt utstyr – vi nøyer oss med å gi deg den raske oversikten.
NANOLINK. Automatisk og effektiv sporing. Direkte på mobilen din.
Les mer på nanolink.com eller send oss en mail til support@nanolink.com. La oss hjelpe deg å få en rask oversikt.
 

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.