Spacemaker vant Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Delta i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg inviterer herved samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

Årets juryleder, administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal uttaler at dette er en veldig viktig og ikke minst gjev pris. Noe både antall deltagere og de innovative løsningene som har blitt sendt inn tidligere år viser. Prisen bidrar til å vise frem at byggenæringa er av de mest innovative og både vil og kan bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn. Jeg ser virkelig frem til å lede en meget kompetent jury og til å se alle de nyskapende løsningene som utvikles i næringa, avslutter Tor Inge Hjemdal.

Prisen deles ut til et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning. 

Byggenæringen består av mange dyktige mennesker som hver dag jobber med å omgjøre ideer til lønnsomme og bærekraftige produkter. Kan din innovasjon bidra til en positiv klimaeffekt eller på annen måte bidra til en mer bærekraftig byggeprosess vil vi oppfordre deg til å melde deg på.

Spacemaker vant prisen i 2019

Spacemaker har utviklet en selvbetjent programvare som ved hjelp av kunstig intelligens utreder alternative løsninger for byggeprosjekter og bidrar som beslutningsstøtte til arkitekter, eiendomsutviklere og myndigheter.

For oss ga både nominasjonen og seieren oss masse eksponering blant potensielle kunder i det norske markedet som førte til at flere kontaktet oss i etterkant av konkurransen. I tillegg tok flere av våre eksisterende kunder kontakt med oss for å gratulere oss med seieren, så det er tydelig at denne prisen er anerkjent i markedet og noe mange anser som gjevt å vinne. Anbefaler virkelig alle å melde seg på dette, sier Helene Bøhler i Spacemaker.

Ønsker du å delta?

Konkurransen er åpen for alle og det koster ingenting å delta. Innleveringsfrist er 1. juni 2021. Juryen vil evaluere seg frem til 8 kandidater, som får anledning til å presentere sin løsning i møte med juryen 22.september. Vinneren kåres under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.

Legg inn din søknad her: https://easyfact.wufoo.com/forms/byggenaringens-innovasjonspris-2021/

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.