BRD_Facebook_Mosaikk_NY

Nå kan du lytte til våre Byggstemmer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har siden 1954 jobbet med å fremme norsk byggenæring og sørge for at både profesjonelle og forbrukere får økt kunnskap om hva som foregår i de ulike fasene i byggeprosessen. Dette har resultert i at vi nå skal arrangere vår 29.messe i 2021 og at vi hvert år samler ledere til Det Norske Byggemøtet. I tillegg har vi samlet flere og flere i våre digitale nettverk.

Nå ønsker vi å styrke våre kanaler med «Byggstemmer» som går foran i sin del av næringskjeden. 

Bygg Reis Deg sin misjon er å utvikle og markedsføre møteplasser som bidrar til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft for norsk byggenæring.  Disse Byggstemmene skal formidle sitt syn på aktuelle problemstillinger knyttet til utviklingen av norsk byggenæring og forhåpentligvis bidra til kloke vurderinger og riktige beslutninger.

Vi i Bygg Reis Deg skal fortsette å heie frem norsk byggenæring og de tiltak som kan få fart på Norge. Derfor skal vi gjøre det vi kan for å belyse våre Byggstemmer sine synspunkter og anbefalinger.

Hvem er de?
Her ser du en oversikt over de som foreløpig har takket ja til å være en av våre Byggstemmer. Du vil bli bedre kjent med dem i våre kanaler og arrangementer utover året:  

Anett Andreassen (Statsbygg)
Rolf Thorsen (Selvaag)
Tor Inge Hjemdal (DOGA)
Rolf Maurseth (LINK Arkitekter AS)
Grete Aspelund (Sweco)
Bjørnar Gulliksen (Isola)
Trond Hagerud (Mapei)
Knut Strand Jacobsen (Kesko Norge)
Jon Sandnes (BNL)
Alexander Brage Hansen (buildingSMART
Hege Schøyen Dillner (Grønn Byggallianse)

Tar DU utfordringen?
Benytt anledningen til å svare på to av spørsmålene vi har utfordret våre Byggstemmer på:

– Hvordan vil boligprisene utvikle seg til 13.10. 2020 (svar i prosent)?
– BNP-indeksen for Fastlands-Norge var ved sist måling på 93,9 – hva vil tallet være den 13.10.2020? ( https://www.ssb.no/nasjonalregnskap-og-konjunkturer/artikler-og-publikasjoner/bnp-fastlands-norge-falt-4-7-prosent-fra-mars-til-april)

Sjekk ut posten på vår Facebook side og svar i kommentarfeltet. Vi lover å berømme den som kommer nærmest!

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.