BRD_Facebook_Mosaikk_NY

Nå kan du lytte til våre Byggstemmer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har siden 1954 jobbet med å fremme norsk byggenæring og sørge for at både profesjonelle og forbrukere får økt kunnskap om hva som foregår i de ulike fasene i byggeprosessen. Dette har resultert i at vi nå skal arrangere vår 29.messe i 2021 og at vi hvert år samler ledere til Det Norske Byggemøtet. I tillegg har vi samlet flere og flere i våre digitale nettverk.

Nå ønsker vi å styrke våre kanaler med «Byggstemmer» som går foran i sin del av næringskjeden. 

Bygg Reis Deg sin misjon er å utvikle og markedsføre møteplasser som bidrar til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft for norsk byggenæring.  Disse Byggstemmene skal formidle sitt syn på aktuelle problemstillinger knyttet til utviklingen av norsk byggenæring og forhåpentligvis bidra til kloke vurderinger og riktige beslutninger.

Vi i Bygg Reis Deg skal fortsette å heie frem norsk byggenæring og de tiltak som kan få fart på Norge. Derfor skal vi gjøre det vi kan for å belyse våre Byggstemmer sine synspunkter og anbefalinger.

Hvem er de?
Her ser du en oversikt over de som foreløpig har takket ja til å være en av våre Byggstemmer. Du vil bli bedre kjent med dem i våre kanaler og arrangementer utover året:  

Anett Andreassen (Statsbygg)
Rolf Thorsen (Selvaag)
Tor Inge Hjemdal (DOGA)
Rolf Maurseth (LINK Arkitekter AS)
Grete Aspelund (Sweco)
Bjørnar Gulliksen (Isola)
Trond Hagerud (Mapei)
Knut Strand Jacobsen (Kesko Norge)
Jon Sandnes (BNL)
Alexander Brage Hansen (buildingSMART
Hege Schøyen Dillner (Grønn Byggallianse)

Tar DU utfordringen?
Benytt anledningen til å svare på to av spørsmålene vi har utfordret våre Byggstemmer på:

– Hvordan vil boligprisene utvikle seg til 13.10. 2020 (svar i prosent)?
– BNP-indeksen for Fastlands-Norge var ved sist måling på 93,9 – hva vil tallet være den 13.10.2020? ( https://www.ssb.no/nasjonalregnskap-og-konjunkturer/artikler-og-publikasjoner/bnp-fastlands-norge-falt-4-7-prosent-fra-mars-til-april)

Sjekk ut posten på vår Facebook side og svar i kommentarfeltet. Vi lover å berømme den som kommer nærmest!

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.