administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø

Møteplassen som skiller klinten fra hveten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har flere mål og skal vi lykkes med alle disse er vi helt avhengig av ambisiøse og fremoverlente utstillere som spiller på lag med oss som arrangør.

Vi har som mål å lage en møteplass som viser nyttige produkter og løsninger for alle som har et byggeprosjekt. Derfor er det med stor glede vi registrerer at mer en halvparten av arealet er bestilt av utstillere som har klare mål for sin deltagelse og som vil starte forberedelsene i god tid. Dette danner grunnlag for utvikling av nok en nyttig og relevant messe.

For helt siden 1954 har Bygg Reis Deg vært utstillingsvinduet for leverandører av tjenester og produkter som kan utgjøre en forskjell og sørge for at den som skal bygge noe får mest mulig bygg og minst mulig svinn og forsinkelser for pengene sine.

Når vi møtes i 2021 vil vi igjen inspirere de profesjonelle aktørene til å gi sine kunder de beste rådene og sørge for at de som skal bygge noe øker forståelsen om hva de bør bestille via et besøk hos oss. De som besøker oss skal få følelsen av å ha fått innblikk i noe nyttig som kan bidra til at deres byggeprosjekt blir en suksess.

Men suksess i en byggeprosess er vanskelig å oppnå alene. For det hjelper ikke hvor fine produkter eller hvor dyktige fagfolk man har på de enkelte oppgavene hvis de ikke fungerer som et team og har blikket rettet mot felles mål.

Dette er også gjeldende for vårt byggeprosjekt. Vi må enes om noen felles overordnede mål og tema samtidig som vi sørger for at hver enkelt utstiller når sine individuelle målsettinger.

For messen i 2021 har vi besluttet å jobbe mot å bidra til:

  • Økt verdiskapning og utbytte for utstillere og besøkende.
  • Styrke omdømme og konkurransekraften til norsk Byggenæring ved å utvikle en relevant kunnskapsarena med fokus på «beste praksis»
  • 45.000 besøkende med relevant profil.

Dette skal vi klare gjennom å belyse overordnede problemstillinger knyttet til innovasjon, digitalisering, produktivitet og bærekraft.

Skal vi lykkes med vårt arbeid og sørge for at Bygg Reis Deg 2021 blir en kunnskaps- og utviklingsarena man bare MÅ få med seg er vi helt avhengig av et godt samspill med vårt utstillerteam.

Nå er halve «laget» fylt opp så er du en aktør som skiller deg ut i mengden og som er klar for å bidra er det bare å ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller sende oss din bestilling allerede i dag på vår påmeldingsmodul.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.