Live-på-nett_1.2.1-1440x810

Møt Trygg Kurs og Tryggportalen på Bygg Reis Deg – se våre kostnadseffektive kursløsninger

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Trygg Kurs er nasjonal leverandør av sikkerhets-opplæring og rådgivning til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr interessante og lærerike kurs innen, dokumentert opplæring, HMS, førstehjelp, industrivern, brannvern og sertifisert opplæring.
Kursene, som avholdes i hele Norge, er tilrettelagt på en pedagogisk og lett forståelig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav. I tillegg til tradisjonelle klasseromskurs i form av åpne kurs eller bedriftsintern opplæring, enten hos oss eller hos våre kunder, tilbyr vi også opplæring på nett i form av nettkurs/e-læring og “live-på-nett”.

Nettkurs – et bidrag til kompetanseheving

For å også kunne hjelpe kundene våre med å kunne gjennomføre HMS- og sikkerhetskurs som nettkurs, og i tillegg gi dem et effektivt verktøy for administrering av kurs og dokumentering av kompetanse, har vi etablert Tryggportalen.no.
https://player.vimeo.com/video/338869087?title=0&byline=0&portrait=0
Portalen er en plattform for kjøp og gjennomføring av nettkurs. Den gir deg mulighet til å kjøpe flere lisenser til et kurs og fordele disse til aktuelle kursdeltakere. Underveis kan man se status på gjennomføring, legge til flere lisenser og legge til og fjerne deltakere. Dette gjør det mye enklere å administrere for de som har ansvaret for at opplæringen blir gjennomført.
Deltakerne kommer enkelt i gang ved hjelp av automatisk opprettelse av brukere og passord ved tildelingen. Kursene har brukervennlig format som gjør det enkelt og intuitivt å gjennomføre kursene, også på mobil og andre enheter med mindre skjerm.
Når en deltaker har fullført kurset vil det sendes en e-post med kursbevis til deltaker og til gruppeleder.

Live på nett – bedriftsinterne kurs på nett

«Live på nett»-konseptet ble til som en konsekvens av at flere kunder har behov for klasseromsundervisning, samtidig som de har utfordringer knyttet til enten tidspress, logistikk, utstyr og personell, HMS og sikkerhet.
https://player.vimeo.com/video/336122419?title=0&byline=0&portrait=0
For å legge til rette for god læring på nett har vi et eget lyd- og filmstudio med spesialdesignede løsninger for lyssetting og akustikk med «greenscreen», kameraer, mikrofoner, tradisjonell tavle og topp moderne IT-løsninger som optimaliserer klasseroms-opplevelsen.
Systemet tillater toveiskommunikasjon mellom deltaker og instruktør, og kursdeltakerne seg imellom. Slik ivaretas den tverrfaglige interaksjonen ved at alle får med seg alle deler av kurset – til tross for at man gjerne befinner seg på forskjellige lokasjoner i Norge eller på tvers av landegrenser.
Kostnadsbesparelsen sammenliknet med å sende kursdeltakere på tradisjonelle kurs, eller en instruktør til arbeidsplassen, er åpenbar.
Besøk oss på stand E04-36D
Besøk oss på stand E04-36D for en hyggelig prat og se hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Få også med deg våre messetilbud og konkurranser
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.