TIL-TAK_logo_wb-1440x810

Møt TIL-TAK på Bygg Reis deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gjennom våre unike produkter, sørger vi for å gi den norske bygge industrien innbringende og innovative arbeidsmetoder som sparer tid, kropp og lommebok, samtidig som vi hever standarden i bomiljøet.
TIL-TAK; 100% Tett dreneringssystem for terrassegulv

Før nybygg og rehabilitering og før ettermontering på eksisterende terrasser

100% tett terrassegulv gir deg mulighet til å utnytte plassen under terrassen! -Et allerede bebygget areal som kan utnyttes til å lage utestue, sportsbod, vedbod, carport, spa-avdeling under tak og mye mer. Med TIL-TAK er det bare din fantasi som setter grenser for hvordan du kan utnytte arealet under terrassen din!

SVALEHALEPLATEN; Forskalingsplaten som gir deg mulighet for lett og robust betongdekke på bjelkelag
Svalehaleplaten- en revolusjonerende måte å bygge lyd og brannskille på flerbolighus. Med svalehaleplaten flytende direkte på trinnlyd gummi på bjelkelaget, og 50mm betong nedstøpt i platene får du et råsterkt dekke med de beste lydegenskaper og brannskille på bjelkelag.

Fordeler:

  • Lynrask byggetid
  • Lave arbeidskostnader
  • En av de beste lyd/brannegenskaper på bjelkelag
  • Stabilt og sterkt
  • Ergonomisk og lett installasjon (man jobber ekstremt lett)

TIL-TAK as står på stand nr D01-07 hvor alle disse produktene blir presentert, og du vil ha muligheten til å snakke med våre representanter og få gode råd til nettopp ditt prosjekt!

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.