TIL-TAK_logo_wb-1440x810

Møt TIL-TAK på Bygg Reis deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gjennom våre unike produkter, sørger vi for å gi den norske bygge industrien innbringende og innovative arbeidsmetoder som sparer tid, kropp og lommebok, samtidig som vi hever standarden i bomiljøet.
TIL-TAK; 100% Tett dreneringssystem for terrassegulv

Før nybygg og rehabilitering og før ettermontering på eksisterende terrasser

100% tett terrassegulv gir deg mulighet til å utnytte plassen under terrassen! -Et allerede bebygget areal som kan utnyttes til å lage utestue, sportsbod, vedbod, carport, spa-avdeling under tak og mye mer. Med TIL-TAK er det bare din fantasi som setter grenser for hvordan du kan utnytte arealet under terrassen din!

SVALEHALEPLATEN; Forskalingsplaten som gir deg mulighet for lett og robust betongdekke på bjelkelag
Svalehaleplaten- en revolusjonerende måte å bygge lyd og brannskille på flerbolighus. Med svalehaleplaten flytende direkte på trinnlyd gummi på bjelkelaget, og 50mm betong nedstøpt i platene får du et råsterkt dekke med de beste lydegenskaper og brannskille på bjelkelag.

Fordeler:

  • Lynrask byggetid
  • Lave arbeidskostnader
  • En av de beste lyd/brannegenskaper på bjelkelag
  • Stabilt og sterkt
  • Ergonomisk og lett installasjon (man jobber ekstremt lett)

TIL-TAK as står på stand nr D01-07 hvor alle disse produktene blir presentert, og du vil ha muligheten til å snakke med våre representanter og få gode råd til nettopp ditt prosjekt!

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.