Nordan: Dette er en svært verdifull uke der vi treffer gode kunder og stifter nye bekjentskaper. Vi ønsker å være til stede der kundene våre er, og Bygg Reis Deg er en ypperlig arena for nettopp dette. NorDan sitt hovedfokus på messen er å være tilgjengelig som en ledende aktør i markedet, drive merkevarebygging og lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter.

Møt NorDan Norge på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I disse dager er vi ekstra glade for at mange klarer å løfte blikket og se fremover mye neste års Bygg Reis Deg i 2021. 

— Det er svært gledelig og se at mange melder seg på og at vi klarer å få med større deler av verdikjeden og antall kategorier. Sammen med våre utstillere skal vi utvikle en enda med spennende og inspirerende møteplass, sier han. 

Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør, Bygg Reis Deg

I dag, med 26 måneder igjen til neste messe, er over 60% av utstillingsarealet solgt. En av utstillerne som var tidlig ute med å bestille plass er NorDan, som mener at Bygg Reis Deg er en svært viktig møteplass for bransjen.

Dette er en svært verdifull uke der vi treffer gode kunder og stifter nye bekjentskaper. Vi ønsker å være til stede der kundene våre er, og Bygg Reis Deg er en ypperlig arena for nettopp dette. NorDan sitt hovedfokus på messen er å være tilgjengelig som en ledende aktør i markedet, drive merkevarebygging og lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter.

Maren Rasmussen, marketingsjef, NorDan
Foto: Maren Rasmussen, Marketingsjef i NorDan

Ny standard innen boligbygging, sikkerhet- og smarthusteknologi

Det er mange utstillere som benytter seg av Bygg Reis Deg til å vise frem løsninger som bidrar til økt effektivitet og kvalitet i ethvert byggeprosjekt og som vil dele av sin kunnskap om hvordan de kan bidra til økt samspill. Høsten 2019 inngikk NorDan og smarthusleverandøren Rackit et samarbeid som går ut på å skape en ny standard innen boligbygging, sikkerhet- og smarthusteknologi.

Sammen ønsker vi å skape en ny bransjestandard som gir smarte og sikre løsninger i markedet. NorDan ytterdør, sammen med ID Lock, utgjør inngangen til ditt smarthus, sier Maren Rasmussen. Med integrerte magnetkontakter i våre vinduer og dører, utvendig solskjerming samt smarte koblinger med lys og varme, gir dette full kontroll over boligen fra en og samme app. Mot sommeren kommer vi til å ha mye fokus på koblingen mellom NorDan og smarthusleverandøren Rackit, avslutter hun.

Maren Rasmussen, marketingsjef, NorDan
Foto: NorDan

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.