Nordan: Dette er en svært verdifull uke der vi treffer gode kunder og stifter nye bekjentskaper. Vi ønsker å være til stede der kundene våre er, og Bygg Reis Deg er en ypperlig arena for nettopp dette. NorDan sitt hovedfokus på messen er å være tilgjengelig som en ledende aktør i markedet, drive merkevarebygging og lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter.

Møt NorDan Norge på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I disse dager er vi ekstra glade for at mange klarer å løfte blikket og se fremover mye neste års Bygg Reis Deg i 2021. 

— Det er svært gledelig og se at mange melder seg på og at vi klarer å få med større deler av verdikjeden og antall kategorier. Sammen med våre utstillere skal vi utvikle en enda med spennende og inspirerende møteplass, sier han. 

Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør, Bygg Reis Deg

I dag, med 26 måneder igjen til neste messe, er over 60% av utstillingsarealet solgt. En av utstillerne som var tidlig ute med å bestille plass er NorDan, som mener at Bygg Reis Deg er en svært viktig møteplass for bransjen.

Dette er en svært verdifull uke der vi treffer gode kunder og stifter nye bekjentskaper. Vi ønsker å være til stede der kundene våre er, og Bygg Reis Deg er en ypperlig arena for nettopp dette. NorDan sitt hovedfokus på messen er å være tilgjengelig som en ledende aktør i markedet, drive merkevarebygging og lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter.

Maren Rasmussen, marketingsjef, NorDan
Foto: Maren Rasmussen, Marketingsjef i NorDan

Ny standard innen boligbygging, sikkerhet- og smarthusteknologi

Det er mange utstillere som benytter seg av Bygg Reis Deg til å vise frem løsninger som bidrar til økt effektivitet og kvalitet i ethvert byggeprosjekt og som vil dele av sin kunnskap om hvordan de kan bidra til økt samspill. Høsten 2019 inngikk NorDan og smarthusleverandøren Rackit et samarbeid som går ut på å skape en ny standard innen boligbygging, sikkerhet- og smarthusteknologi.

Sammen ønsker vi å skape en ny bransjestandard som gir smarte og sikre løsninger i markedet. NorDan ytterdør, sammen med ID Lock, utgjør inngangen til ditt smarthus, sier Maren Rasmussen. Med integrerte magnetkontakter i våre vinduer og dører, utvendig solskjerming samt smarte koblinger med lys og varme, gir dette full kontroll over boligen fra en og samme app. Mot sommeren kommer vi til å ha mye fokus på koblingen mellom NorDan og smarthusleverandøren Rackit, avslutter hun.

Maren Rasmussen, marketingsjef, NorDan
Foto: NorDan

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.