Jackon: Med flere titalls tusen fagfolk er Bygg Reis Deg et viktig utstillingsvindu. Fysiske møter med kunder har, og vil alltid være, en stor del av vår markedsføringstrategi. Vi får demonstrert både nye og eksisterende produkter til mange potensielle brukere på kort tid.

Møt Jackon på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg har siden etableringen i 1954 vært en møteplass for alle som er involvert i en byggeprosess. Her møtes man for å stille ut varer og tjenester og samtidig vise frem sine ansatte for nye og eksisterende kunder. Vi har tatt en prat med Jackon for å høre hvilke erfaringer de sitter igjen med etter mange år som utstiller.

Bygg Reis Deg er bransjens største og viktigste møteplass, sier Marianne Mügge, Marketingsjef i Jackon Skandinavia. I tillegg til en tradisjonell messe er etableringen av Det Norske Byggemøtet, med konferanser og seminarer med høyt faglig nivå, med på å gjøre møteplassen enda mer attraktiv for både utstillere og besøkende, sier hun.

Fysiske møteplasser

I en stadig mer digitalisert hverdag ser vi fremdeles viktigheten av fysiske møteplasser. Annet hvert år samler Bygg Reis Deg hele verdikjeden til en fysisk møteplass: fra arkitekter og eiendomsutviklere til de som faktisk bygger eller leverer det som skal til for å bygge.

Med flere titalls tusen fagfolk er Bygg Reis Deg et viktig utstillingsvindu. Fysiske møter med kunder har, og vil alltid være, en stor del av vår markedsføringstrategi. Vi får demonstrert både nye og eksisterende produkter til mange potensielle brukere på kort tid. Tilbakemeldingene vi får bruker vi til å forbedre produktene og løsningene våre. Det er utrolig nyttig og effektivt.

Marianne Mügge, Marketingsjef i Jackon Skandinavia

Kompetanseheving

For oss er Bygg Reis Deg en fagarena der våre ansatte hever sin kompetanse ved å delta på seminarer og foredrag i tillegg til å presentere produkter og bygge eget merkevare på stand, styrke forhold til eksisterende kunder og knytte nye kontakter, sier Marianne. Jackon har et overordnet mål om å være best på innovasjon og kompetanseheving i bransjen, og alle våre ansatte som deltar på Bygg Reis Deg har personlige mål, legger hun til.

Tiden fremover

Gjennom våre arrangementer i 2020 og 2021 skal vi belyse problemstillinger knyttet til bærekraft, innovasjon, produktivitet og digitalisering. Utstillingen skal vise frem de beste løsningene for både offentlige og private utbyggere av bygg og boliger.

Framover har vi i Jackon fokus på å utvikle nye, smarte produkter og energibesparende løsninger, og styrke vår posisjon som ledende aktør innenfor isolasjon og byggesystemer – at de er bærekraftige er en selvfølge, sier Marianne.

Marianne Mügge, Marketingsjef i Jackon Skandinavia

Bygg Reis Deg har som mål å fungere som hele næringens utstillingsvindu- og utviklingsarena. Vi gleder oss til å fortsette utviklingen av Bygg Reis Deg sammen med Jackon og resten av våre ambisiøse og fremoverlente utstillere.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.