Morgenklubben-1440x810

Vinn gavekort og verktøy til en verdi av 45.000 når Morgenklubben kommer til Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Fredag 18.oktober kommer Morgenklubben med Loven & Co til Bygg Reis Deg og skal ha direktesending fra kl 06.00 – 10.00.
Sendingen skjer fra underholdningsscenen ved inngang vest. Det blir servert kaffe, vafler og rundstykker til de som holder Morgenklubben med selskap. Delta i konkurransen på Morgenklubbens facebook side så kan du vinne gavekort på 20.000 fra MAXBO og Verktøy fra DEWALT til en verdi av 25.000.
 

VINN GAVEKORT FRA MAXBO + VERKTØY FRA DEWALT (VERDI 45 000kr)

** Konkurransen er avsluttet! Gratulerer til Milla og familien 😁 **Annonsørinnhold:⚠️ VINN gavekort fra MAXBO på 20 000 kr + Verktøy fra DEWALT til en verdi av 25 000 kr! 🛠HVA KUNNE DU TRENGT Å PUSSE OPP? 😊Vi trekker en heldig vinner under vår sending på Bygg Reis Deg 2019 18. oktober 😄

Posted by Morgenklubben med Loven & Co on Thursday, October 3, 2019

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.