Mesterlig-ledelse-på-Bygg-Reis-Deg-Jan-Åge-Fjørtoft

Mesterlig ledelse på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Har du tenkt på hvor mye det betyr å gjøre dine medarbeidere gode? På ettermiddagen 19. oktober, under Bygg Reis Deg 2017, arrangerer Mesterbrevnemnda eget seminar med mesterlig ledelse som hovedtema.

– Smakebit fra årets program
Har du tenkt på hvor mye det betyr å gjøre dine medarbeidere gode? På ettermiddagen 19. oktober, under Bygg Reis Deg 2017, arrangerer Mesterbrevnemnda eget seminar med mesterlig ledelse som hovedtema. Med på laget har Mesterbrevnemnda fått Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballproff og nå Viasat-kommentator, og ekspert på medarbeiderskap, Rune Semundseth fra Businessmastering AS. Mesterbrevnemda presenter også dette budskapet på Håndverkerdagen 20. oktober.

  • Et arbeidslag kan bestå av individer fra forskjellige kulturer, nasjonaliteter og med forskjellig kompetanse. En leders rolle er å få disse til å fungere sammen som en helhet som drar i samme retning. Gjennom , sier Roger Nyborg, informasjonsansvarlig i Mesterbrevnemda.

Dere vil høre og lære mer om viktigheten av å støtte og utfordre hverandre samt hva som kreves for å bygge en god kultur på arbeidsplassen. Jan Åge Fjørtoft vil med sitt smittende engasjement forsøke å inspirere og motivere gjennom blant annet å dele erfaringer fra sin innholdsrike karriere, og snakke om Drillo-effekten og lagspill.
I den andre delen av seminaret vil Rune Semundseth ta for seg medarbeiderkoden. Sentralt i denne sesjonen vil være det å bry seg om sine ansatte ved å gi støtte og utfordringer samt hva som kreves for å bygge en god arbeidskultur.
Dette seminaret vil du ikke gå glipp av!

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.