Gulvreklame CT1 Vest

MARKEDSFØR DIN MESSEDELTAGELSE HOS OSS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
For å øke synligheten av din stand kan vi tilby ekstra eksponeringsflater i og rundt Norges Varemesse.

Bygg Reis Deg er byggenæringens «viktigste møteplass» hele året. Derfor publiserer vi stadig innlegg i våre sosiale kanaler for å synliggjøre for utstillerne våre.

Som en del av utstillerpakken kan du når som helst sende oss både tekst og bilder, som vi kan bearbeide og legge ut for å promotere deres merkevare helt kostnadsfritt.

Har du derfor noen aktuelle nyheter om dere som organisasjon eller et spennende prosjekt/produktnyheter, som kan være interessant å formidle til våre følgere kan materiell sendes tilbake til salg@byggreisdeg.no.

Eksponeringsflater – På messeområdet
For å øke synligheten av din stand kan vi tilby ekstra eksponeringsflater i og rundt Norges Varemesse.

Ta kontakt med salg@byggreisdeg.no for en oversikt over det vi har av eksponeringsmuligheter.

Vi minner om et begrenset antall flater og at det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Alle priser gjelder messeperioden, og er ekskl. mva og kostnader til utarbeidelse av relevant materiell og montering.

Trenger du hjelp til produksjon av nødvendig materiell kan Norges Varemesse være behjelpelig via sine leverandører. Vi oppfordrer alle til å velge miljøvennlige materialer i sitt valg av profileringsmaterialer.
 

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.