geberit-770x433-additional-2-v2-16-9-e1568787814590

Mange spennende innlegg på Det Norske Byggemøtet 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det Norske Byggemøtet vil i år bli presentert på 4 ulike scener over 4 dager (16-19 oktober) med over 200 seminarer- og konferanser. En av de som skal presentere seg er Geberit med deres GIS systemkonsept for sanitærrom.   
Geberit skal fortelle om rehabiliteringsprosjektet på Radisson Blu Caledonien Hotell i Kristiansand hvor deres innovative løsninger bidro til en mer effektiv byggeprosess og nytt samspill mellom rørlegger- og byggfaget.
Prosjektet ble gjennomført av Kruse Smith Entrepenør AS og Egeland Rør AS i Kristansand.
Prosjektet bidro til at byggherre, Radisson Blu Caledonien Hotell sparte 700 timer på bygging av sine baderom. Systemet som er benyttet i Europa i en årrekke gir nye fordeler for markedet. Tverrfaglig samspill og innovative løsninger bidro til økonomiske besparelser og merverdi for byggherrer i design, plassbesparelse og kvalitet. Vi i Bygg Reis Deg gleder oss til å løfte frem prosjektet for våre besøkende og vise at økt samspill på tvers bidrar til økt konkurransekraft og mer bærekraftige byggeprosesser.
 
Se video fra prosjektet her.  Radisson Blu Caledonien prosjektet

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.