Mange som høster fruktene av nominasjonen til Byggenæringens Innovasjonspris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I anledning konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2019 har vi tatt kontakt med noen av de nominerte fra 2017. Vi var nysgjerrige på hvordan det har gått med dem og hvilken effekt nominasjonen har hatt i ettertid. Her er noe av det vi fant ut om Termowood:
Vi tok kontakt med administrerende direktør, Henning Thoresen og han kunne informere om at selskapet hadde hatt en positiv utvikling.
«Vi har fått inn nye medeiere og investert 50 millioner kroner for å etablere en ny fabrikk. I 2018 produserte vi ett hus i uka og solgte ut alt. I år har vi økt kapasitet og volum for å kunne ta hånd om den økende etterspørselen.»
«Vi fikk god oppmerksomhet rundt standen på messen ettersom vi hadde blitt nominert til Byggenæringens innovasjonspris. Det gjorde det også lettere å presentere seg for større aktører. Det å kunne presentere sitt selskap og sine produkter og samtidig tilføye at vi var blitt nominert til Byggenæringens innovasjonspris ga oss en positiv anerkjennelse og troverdighet i innsalgfasen. Nå ser vi frem til fortsatt vekst og gleder oss til å delta som utstiller på Bygg Reis Deg 2019» avslutter Henning Thorsen.
Vi i Bygg Reis Deg er glade for nytten og effekten dette gir for både de nominerte og vinnerne av konkurransen. Byggenæringens Innovasjonspris skal derfor fortsette å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.