Solarlux Foldedører

Maksimal frihet på alle måter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Solarlux sin årelange erfaring med utviklingen, planleggingen, produksjonen og monteringen av glassfoldedører har gjort dem til spesialister på området. Resultatet: Et produkt som byr på den passende løsningen for enhver idé.


Bo stort i åpne rom

I mer enn 35 år har Solarlux stått for utmerket kvalitet i fleksible glassløsninger for både offentlige og private rom. Glassfoldedøren har vært midtpunktet i dette familieselskapet på det internasjonale markedet helt siden starten. I motsetning til en klassisk skyvedør, hvor en stor glassflate er synlig også i åpen tilstand, kan de enkelte elementene i glassfoldedøren

foldes sammen sideveis til en smal panelstabel. Resultatet: Store glassfronter som lar seg åpne nesten 100 % og som samtidig leverer maksimal beskyttelse i lukket tilstand.

Foto: Solarlux

Bruksområdet

Mulighetene med en glassfoldedør er nesten ubegrenset. De kan brukes som påbyggingselement i kombinasjon med en vinterhage, hvor glassfoldedøren kan åpnes nesten helt, til svømmebassenget og som alternativ til terrassedør eller klassisk vindu. Naturligvis også i offentlige bygninger som inngangsparti, innglassing av en VIP-losje på stadion eller som fasadeløsning på brystning – glassfoldedøren er førstevalget overalt.

Foto: Solarlux

Rom for individualitet

Systemgjennomgripende fordeler og individuell design: Med sin produktfamilie av glassfoldedører byr Solarlux arkitekter og byggherrer på maksimal planleggingsfrihet for alle prosjekter. Du kan skape store, gjennomsiktige bygningsåpninger på fleksibelt vis. Bruksområdene er like allsidige som materiale, farge og funkjsonalitet. Høyverdige systemer av aluminium, tre eller tre/aluminium tilpasses perfekt til bygningens stil og arkitektur. Den grenseløse kombinasjonsevnen med overliggende bjelker, fastmonterte, dreie-vipp- og hjørneelementer maksimerer designfriheten.

Gjennomsiktighet og varmebeskyttelse på høyeste nivå

Glassfoldedøren Highline begeistret arkitekter og byggherrer med sine filigrane profilfronter på bare 99 millimeter i panelskjøten. Til tross for at kravene til varmeisolasjon har ført til kraftigere vindusprofiler i løpet av de siste årene, har Solarlux brukt det flerfunksjonelle isolasjonstrinnet «Bionic Turtle»  til å skape filigrane fronter med optimal varmebeskyttelse. Slik oppnår foldeveggsystemene en fantastisk varmeisolasjonsverdi på 0,8 W/m2K og egner seg dermed til og med til passivhus.

Foto: Solarlux

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.