Solarlux Foldedører

Maksimal frihet på alle måter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Solarlux sin årelange erfaring med utviklingen, planleggingen, produksjonen og monteringen av glassfoldedører har gjort dem til spesialister på området. Resultatet: Et produkt som byr på den passende løsningen for enhver idé.


Bo stort i åpne rom

I mer enn 35 år har Solarlux stått for utmerket kvalitet i fleksible glassløsninger for både offentlige og private rom. Glassfoldedøren har vært midtpunktet i dette familieselskapet på det internasjonale markedet helt siden starten. I motsetning til en klassisk skyvedør, hvor en stor glassflate er synlig også i åpen tilstand, kan de enkelte elementene i glassfoldedøren

foldes sammen sideveis til en smal panelstabel. Resultatet: Store glassfronter som lar seg åpne nesten 100 % og som samtidig leverer maksimal beskyttelse i lukket tilstand.

Foto: Solarlux

Bruksområdet

Mulighetene med en glassfoldedør er nesten ubegrenset. De kan brukes som påbyggingselement i kombinasjon med en vinterhage, hvor glassfoldedøren kan åpnes nesten helt, til svømmebassenget og som alternativ til terrassedør eller klassisk vindu. Naturligvis også i offentlige bygninger som inngangsparti, innglassing av en VIP-losje på stadion eller som fasadeløsning på brystning – glassfoldedøren er førstevalget overalt.

Foto: Solarlux

Rom for individualitet

Systemgjennomgripende fordeler og individuell design: Med sin produktfamilie av glassfoldedører byr Solarlux arkitekter og byggherrer på maksimal planleggingsfrihet for alle prosjekter. Du kan skape store, gjennomsiktige bygningsåpninger på fleksibelt vis. Bruksområdene er like allsidige som materiale, farge og funkjsonalitet. Høyverdige systemer av aluminium, tre eller tre/aluminium tilpasses perfekt til bygningens stil og arkitektur. Den grenseløse kombinasjonsevnen med overliggende bjelker, fastmonterte, dreie-vipp- og hjørneelementer maksimerer designfriheten.

Gjennomsiktighet og varmebeskyttelse på høyeste nivå

Glassfoldedøren Highline begeistret arkitekter og byggherrer med sine filigrane profilfronter på bare 99 millimeter i panelskjøten. Til tross for at kravene til varmeisolasjon har ført til kraftigere vindusprofiler i løpet av de siste årene, har Solarlux brukt det flerfunksjonelle isolasjonstrinnet «Bionic Turtle»  til å skape filigrane fronter med optimal varmebeskyttelse. Slik oppnår foldeveggsystemene en fantastisk varmeisolasjonsverdi på 0,8 W/m2K og egner seg dermed til og med til passivhus.

Foto: Solarlux

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.