Luna Group Verktøysikring blikkenslager

Luna Group Norge – deltar som utstiller på Bygg Reis Deg for første gang

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har nå solgt over 75% av utstillingsarealet. Hallene fylles opp med spennende, ambisiøse og fremoverlente utstillere fra hele byggenæringen – både kjente og nye aktører er på banen. En av utstillerne som nylig meldte sin ankomst er Luna Group Norge. I 2021 blir det første gang selskapet deltar på Bygg Reis Deg. Vi tok derfor en prat med markedssjef Margrethe Ekbråten for å bli bedre kjent med vår nye utstiller.

Vi gleder oss veldig til å delta på Bygg Reis Deg, sier Margrethe. Luna har eksistert i over 100 år, og har hos tidligere generasjoner av profesjonelle kunder vært et kjent selskap og brand, assosiert med høy kvalitet, innovasjon og pålitelighet. De senere årene har vi nok ikke vært like synlig mot kunder, men nå opplever vi at tiden er inne for å endre på det. Samtidig er vår opplevelse at Bygg Reis Deg de seneste årene har utviklet seg til å bli et meget veldrevet arrangement og en god arena for å møte interesserte brukere der vi kan få gode dialoger rundt produkter, sortimenter og løsninger, samt avstemme de ønsker og behov kundene har for fremtidens produkter. Det er derfor riktig tidspunkt for oss å delta på denne type messe nå, sier Margrethe Ekbråten, markedssjef i Luna Norge AS.

Luna verktøysikring av hammer på byggeplassen. Foto: Luna Group

Bygg Reis Deg er en messe som er åpen både for privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper, og utstillerne våre har ulike målsettinger for messen.

Presentasjon av produkter og nærheten til de profesjonelle kundene er veldig viktig for oss. På den måten kan vi levere et godt produkttilbud og være en god samarbeidspartner for våre forhandlere. Så målet vårt med å delta på Bygg Reis Deg neste år, er å få frem produktene og hvilken nytte de har for kundene, samt å inspireres og lytte til hva som er viktig for kundene og bransjen nå og i fremtiden, sier hun.

Nyheter og fokusområder nå og fremover mot Bygg Reis Deg

Det er mange spennende ting på gang hos oss. Den siste tiden har vi jobbet mye med håndverktøy som kan verktøysikres, samt universell verktøysikring. Dette er et fokusområde vi er særskilt opptatt av da vi alltid jobber med å kunne levere på helse, miljø og sikkerhet i forhold til våre produkter, men også bidra til å skape sikre og skadefrie bygg og anleggsplasser i bransjen generelt.  

Luna verktøysikring av sag på byggeplassen. Foto: Luna Group

Arbeidsbelysning er et annet fokusområdet hos oss. Vi er overbevist om at «Å velge riktig lys til jobben» er en viktig premiss for å skape et sikkert og trygt arbeidsmiljø i bygg- og anleggsbransjen. Arbeidsbelysning på byggeplasser har som regel vært et praktisk spørsmål om å lyse opp. Det er veldig få som har et forhold til hvordan man lyser opp på best mulig måte. Men heldigvis ser vi et økende fokus fra bransjen og kundene, så her jobber vi med å bidra til økt kunnskap om betydningen av god arbeidsbelysning og viktigheten av å gjøre de riktige vurderingene. I tillegg jobber vi med å ta frem gode belysningsprodukter til håndverkerne, avslutter Margrethe.

Luna Group: Appstyring på byggeplass
Mareld Vapor med App styring på byggeplassen. Foto: Luna Group

Vi gleder oss til å utvikle oss sammen med våre utstillere og ønsker Luna Norge velkommen til messen i 2021.
Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg 2021? Meld deg på HER.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.