Luna Group Verktøysikring blikkenslager

Luna Group Norge – deltar som utstiller på Bygg Reis Deg for første gang

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har nå solgt over 75% av utstillingsarealet. Hallene fylles opp med spennende, ambisiøse og fremoverlente utstillere fra hele byggenæringen – både kjente og nye aktører er på banen. En av utstillerne som nylig meldte sin ankomst er Luna Group Norge. I 2021 blir det første gang selskapet deltar på Bygg Reis Deg. Vi tok derfor en prat med markedssjef Margrethe Ekbråten for å bli bedre kjent med vår nye utstiller.

Vi gleder oss veldig til å delta på Bygg Reis Deg, sier Margrethe. Luna har eksistert i over 100 år, og har hos tidligere generasjoner av profesjonelle kunder vært et kjent selskap og brand, assosiert med høy kvalitet, innovasjon og pålitelighet. De senere årene har vi nok ikke vært like synlig mot kunder, men nå opplever vi at tiden er inne for å endre på det. Samtidig er vår opplevelse at Bygg Reis Deg de seneste årene har utviklet seg til å bli et meget veldrevet arrangement og en god arena for å møte interesserte brukere der vi kan få gode dialoger rundt produkter, sortimenter og løsninger, samt avstemme de ønsker og behov kundene har for fremtidens produkter. Det er derfor riktig tidspunkt for oss å delta på denne type messe nå, sier Margrethe Ekbråten, markedssjef i Luna Norge AS.

Luna verktøysikring av hammer på byggeplassen. Foto: Luna Group

Bygg Reis Deg er en messe som er åpen både for privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper, og utstillerne våre har ulike målsettinger for messen.

Presentasjon av produkter og nærheten til de profesjonelle kundene er veldig viktig for oss. På den måten kan vi levere et godt produkttilbud og være en god samarbeidspartner for våre forhandlere. Så målet vårt med å delta på Bygg Reis Deg neste år, er å få frem produktene og hvilken nytte de har for kundene, samt å inspireres og lytte til hva som er viktig for kundene og bransjen nå og i fremtiden, sier hun.

Nyheter og fokusområder nå og fremover mot Bygg Reis Deg

Det er mange spennende ting på gang hos oss. Den siste tiden har vi jobbet mye med håndverktøy som kan verktøysikres, samt universell verktøysikring. Dette er et fokusområde vi er særskilt opptatt av da vi alltid jobber med å kunne levere på helse, miljø og sikkerhet i forhold til våre produkter, men også bidra til å skape sikre og skadefrie bygg og anleggsplasser i bransjen generelt.  

Luna verktøysikring av sag på byggeplassen. Foto: Luna Group

Arbeidsbelysning er et annet fokusområdet hos oss. Vi er overbevist om at «Å velge riktig lys til jobben» er en viktig premiss for å skape et sikkert og trygt arbeidsmiljø i bygg- og anleggsbransjen. Arbeidsbelysning på byggeplasser har som regel vært et praktisk spørsmål om å lyse opp. Det er veldig få som har et forhold til hvordan man lyser opp på best mulig måte. Men heldigvis ser vi et økende fokus fra bransjen og kundene, så her jobber vi med å bidra til økt kunnskap om betydningen av god arbeidsbelysning og viktigheten av å gjøre de riktige vurderingene. I tillegg jobber vi med å ta frem gode belysningsprodukter til håndverkerne, avslutter Margrethe.

Luna Group: Appstyring på byggeplass
Mareld Vapor med App styring på byggeplassen. Foto: Luna Group

Vi gleder oss til å utvikle oss sammen med våre utstillere og ønsker Luna Norge velkommen til messen i 2021.
Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg 2021? Meld deg på HER.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.