medium-Icon Settings

Ikke la skruer stoppe deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Nytt tilbehør til FEIN-kutter’n:
Ekstremt robust FEIN E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagblad
  • E-Cut Carbide Pro sagbladet fra FEIN med karbidtenner og et ekstra TiN-belegg for stabilitet og korrosjonsbestandighet
  • Skjæring av herdede skruer, spiker og metaller. Lag dykk-kutt/kapp i tre, plast og andre harde materialer

Oslo, Januar 2019. FEIN presenterer det nye E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet med Starlock feste. Bladets karbidtenner kombinert med TiN-belegg gjør sagbladet robust og holdbart, noe som sikrer en meget lang levetid. Selv harde og slipende materialer kan håndteres enkelt. En stor fordel er at brukerne til og med kan skjære herdede skruer med E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet. E-Cut Carbide Pro BiM-TiN med Starlock feste vil være tilgjengelig fra mars 2019, mens lengre utgaver med StarlockPlus og StarlockMax feste vil bli lansert i juli 2019.
Med sagbladet E-Cut Carbide Pro BiM-TiN setter FEIN ny standard for robust arbeid med oscillerende maskiner og dertil passende tilbehør – og lukker også et hull i tilbehørs- sortimentet fra FEIN. Hverken murstein, herdede og ultra stabile maskinskruer kan stoppe dette sagbladet takket være dets karbid-tenner. I tillegg er det, som er unikt fra FEIN, at disse tennene har et belegg laget av metallherdingskomponenten titannitrid (forkortet TiN) noe som gir sagbladet enda større stabilitet og gjør det enda mer motstandsdyktig mot korrosjon.
TiN-belegget gir enda en stor fordel: Når sagbladet dykker ned i materialet som skal sages, oppstår naturlig friksjon etterfulgt av varmeproduksjon, som på sikt kan skade sagbladet. TiN- belegget reduserer denne varmeproduksjonen og forbedrer sagbladets levetid betraktelig. Dette tilsvarer en levetid som er 30 ganger lenger enn sagblader med HSS- tenner og etthundre prosent lenger levetid sammenlignet med ubelagte hardmetallblader.
Tett på brukerne: E-Cut Carbide Pro BiM-TiN takler problemer
Under utviklingen av det nye sagbladet tok FEIN hensyn til kravene fra forbrukerne. Som et resultat er E-Cut Carbide Pro BiM-TiN en løsning som mer enn oppfyller FEINs høye krav til kvalitet og levetid, som produktsjef Luisa Riem forklarer: «FEIN har utviklet det nye E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet for profesjonelle innen bygg- og metall industrien, samt ambisiøse DIY entusiaster som ikke arbeider under kliniske laboratorieforhold, men som stadig støter på hindringer på veien. «Hver gang de går løs på en jobb, er det stor mulighet for at de møter på skruer og andre harde materialer.» Våre robuste sagblad vil være en lang og tro ledsager for forbrukerne.»

E-Cut Carbide Pro BiM-TiN: tilgjengelig i alle tre ytelsesklasser
FEIN leverer nyheten E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet i alle de tre Starlock ytelsesklassene. Starlock versjonen vil være tilgjengelig i butikk fra mars 2019 og passer alle FEIN MultiTalent og MultiMaster inkludert tidligere maskiner uten Starlock-feste samt FEIN SuperCut. Generelt er sagbladet med Starlock-feste kompatibelt med alle vanlige oscillerende maskiner på markedet. Fra juli 2019, vil FEIN E-Cut Carbide Pro BiM-TiN også være tilgjengelig for oscillerende maskiner med høyere effektklasser med StarlockPlus- and StarlockMax-feste.
Riktig tilbehør til enhver bruk: Nytt serviceverktøy på FEINs hjemmeside.
Med den nye tilbehørsfinneren kan eiere av oscillerende maskiner med eller uten Starlock raskt og enkelt få vist tilbehør som passer for dem. Serviceverktøyet informerer raskt om hvilket tilbehør som er best egnet til hvilken jobb og hvilket materiale. Den fungerer både for oscillerende maskiner fra FEIN og i tillegg maskiner fra andre produsenter som har originalt Starlockfeste. Test det ut her: https://fein.com/nn_no/oscillere/multimaster-tilbehorsprogram/
Finn din nærmeste forhandler:
https://fein.com/nn_no/forhandlersoking/
Foretaket:
I 1867 grunnla Wilhelm Emil Fein firmaet C. & E. Fein GmbH. I 1895 oppfant FEIN det første elektroverktøyet i verden, nemlig den håndholdte, elektriske bormaskinen. I dag er den tradisjonsrike bedriften en elektroverktøyprodusent med verdensomspennende renommé. Den tyske kvalitetsprodusenten har spesialisert seg på driftssikre elektroverktøy til bearbeiding av metall, tre og plast. Her er fokus rettet mot bransjespesifikke brukerløsninger for håndverk og industri. FEIN er i besittelse av mer enn 800 aktive mønsterbeskyttelser, herunder cirka 500 patenter eller patentanmeldelser. FEIN selger produktene sine via 16 internasjonale datterselskaper og mer enn 50 representanter på verdensbasis. Varemerket FEIN har i mer enn 150 år stått for høy kvalitet og moderne utvikling, og vil fortsette med det i fremtiden.
https://www.fein-norge.no
 
For mer informasjon:
Kjersti Løken
Charlie Storm Messel AS
Østre Aker vei 105
0596 OSLO
Tlf 22 90 71 40
E-mail kjersti.loken@csmessel.no 

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.