Fonn treffer mange kunder på Bygg Reis Deg

Krise åpner muligheten for innovasjon og kompetanse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I anledning vår jakt etter å kartlegge hvordan det går med våre utstillere har vi i dag vært i kontakt med Fonn Byggemappen.

Fonn er et samhandlingsverktøy for byggeprosjekt, og ønsker økt fokus på digitale løsninger, og jobber hver eneste dag sammen med sine kunder og samarbeidspartnere for «fremtidens digitale byggeplass».

Daglig leder Jan Tore Grindheim i Fonn kan opplyse om en økende interesse for deres løsning nå under Koronautbruddet.

Vår hverdag handler om å hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere til å gjøre det enklere å jobbe eksternt. Det blir enda mer aktuelt i denne situasjonen. Alle deltakere har tilgang til siste informasjonen og alle kan kommunisere digitalt på en og samme plattform. Inkludert sluttkunde, som kan godkjenne endringer fra mobil. Det bidrar til økt effektivitet, økt produktivitet og reduserer feil, sier Grindheim.

Jan Tore Grindheim, daglig leder i Fonn

Det er krevende tider, men det åpner også for å se på forbedringer og det åpner for å tenke nytt.

Den enorme endringen kommer overraskende på mange og kan være en tankevekker i forhold til hvordan bedriften eller organisasjonen er rigget til å håndtere denne typen større endringer. Det er nå vi ser hvor effektivt det er å kunne styre prosjektet på avstand sier Jan Tore.  

Jan Tore Grindheim, daglig leder i Fonn

Fonn Byggemappen merker at interessen for digitale hjelpemiddel er økende etter at samfunnet ufrivillig er «tvunget over på digitale plattformer for å kommunisere» fra hjemmekontor og hjemmeskole.

Vi ønsker å hjelpe bransjen med å «bygge muskler, for å kunne gi jernet når oppgangen kommer. Ved hjelp av teknologi, samarbeid og samhandling kan vi alle komme nærmere en optimal arbeidshverdag med bedre kommunikasjon, mindre feil og økt produktivitet, avslutter Jan Tore.

Jan Tore Grindheim, daglig leder i Fonn

Fonn ser frem til Bygg Reis Deg i 2021 som vi tror blir viktigere enn noen gang og i  forbindelse med Koronavirusutbruddet ønsker Fonn å tilby alle «nye kunder» gratis bruk av Fonn sin plattform i 3 mnd. Ingen betingelser om videre bruk eller kundeforhold. Ønsker du mer informasjon om dette så kan du ta kontakt med Fonn.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.