Konferanseprofil-Professor-Martin-Fischer

KONFERANSEPROFIL – PROFESSOR MARTIN FISCHER

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Martin Fischer har i mange år vært professor i Civil and Environmental Engineering (Construction Engineering and Management and Sustainable Design and Construction Programs) og Computer Science (PhD) ved Stanford University.

Martin Fischer har i mange år vært professor i Civil and Environmental Engineering (Construction Engineering and Management and Sustainable Design and Construction Programs) og Computer Science (PhD) ved Stanford University. Hans forskning baserer seg på å forbedre produktiviteten i gruppeprosjekter involvert i å designe, konstruere og drifte fasiliteter, og å fremme bærekraftighet i det menneskeskapte miljøet.
Arbeidet hans utvikler et teoretisk grunnlag og verktøy for virtuell design og konstruksjon (virtual design and construction – VDC). VDC metoder støtter design av fasiliteter og hjelper med å redusere kostnader samt effektivisere dets verdi i livssyklusen. Martin Fischers forskning har blitt brukt av mange små og store industrielle statlige organisasjoner over hele verden. Han ble i 2000 tildelt Best Paper Award for sin innsikt i kunstig intelligens i design.
Det er mange norske bedrifter som har tatt i bruk hans metoder, deriblant Veidekke og firmaer tilknyttet Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF).
–       Jeg gleder meg til å høre Professor Martin Fischer. VDC-modellen brukes av flere av våre RIF- firmaer og jeg hører mange lovord om dette, sier Liv Kari Skudal Hansteen, Adm. direktør, RIF.
Byggenæringen har et stort potensiale til å forbedre produktiviteten og effektiviteten ved hjelp av digitalisering, nyskapende teknologi og nybyggingsteknikker. Ved å dra nytte av disse innovasjonene, kan bedrifter og næringen som helhet øke produktiviteten, strømlinjeforme prosjektstyring, og forbedre kvalitet og sikkerhet. Men hva kreves for å integrere de nye teknologiene i strategi, prosjektering, utvikling og drift?
Professor Martin Fischer, Stanford University holder foredraget ”Industry 4.0 – A Lever for Sustainable Building & Construction” onsdag 18. oktober som en del av Konferanse 2: Digitalisering sammen fra kl. 13.15-17.00 i Hall A.
Fullstendig konferanseprogram finner du her. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til konferansen, bruk kode BRD2017.
 

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.