Contura i61 Black

Klar for peiskos og ren varme? Gjør et peiskupp hos Contura

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
På Bygg Reis Deg finner du en rekke leverandører av ulike peiser- og ovner. Contura er en av dem og frem til 1.februar kan du gjøre et peiskupp.

Nå som kulda setter inn og strømprisen stiger kan det være godt å kjenne varmen fra peisen. På Bygg Reis Deg finner du en rekke leverandører av ulike peiser- og ovner. Contura er en av dem og frem til 1.februar kan du gjøre et peiskupp.

Skal du kjøpe nytt ildsted er det likevel noen viktige faktorer å vurdere:

  • Hvor stor overflate skal ovnen varme opp?
  • Hvordan ser det ut der ovnen skal stå?
  • Hvilken design ønsker du?
  • Hvilke materialer skal du velge?

Dette og mye mer kan du lese mer om hvis du tar en titt på hjemmesiden til Contura her.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.