Kjetil Trædal Thorsen Key Speaker

Kjetil Trædal Thorsen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kjetil Trædal Thorsen grunnla Snøhetta i 1989. Kjetil han har vært partner i selskapet siden oppstarten og har vært med på å utvikle prosjektene som Bibliotheca Alexandrina i Alexandria, Egypt; den nye nasjonale operaen og balletten i Oslo, Norge; SFMOMA i San Fransisco; den nasjonale september 11 Memoria Pavilion i NY; King Abdulaziz Center for World Culture i Dahran, Saudi-Arabia; Lascaux IV-hulene i Frankrike; Busan operahus i Busan; undervannsrestauranten, Under og Powerhouse Brattørkaia. Han er en jevnlig foreleser internasjonalt, og fra 2004 til 2008 jobbet han som professor i arkitektur ved Institute of Experimental Architecture ved University of Innsbruck, Østerrike. Som grunnleggende partner har Kjetil vært med på å definere og utvikle Snøhettas filosofi og arkitektoniske ambisjon. Mange av prosjektene laget av Snøhetta har blitt inspirert eller ledet av Kjetil. I 2019 mottok han Byggenæringens Ærespris under Det Norske Byggemøtet.

Kjetil blir vår hovedtaler under Det Norske Byggemøtet 2020 den 13.oktober.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.