Kjetil Trædal Thorsen Key Speaker

Kjetil Trædal Thorsen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kjetil Trædal Thorsen grunnla Snøhetta i 1989. Kjetil han har vært partner i selskapet siden oppstarten og har vært med på å utvikle prosjektene som Bibliotheca Alexandrina i Alexandria, Egypt; den nye nasjonale operaen og balletten i Oslo, Norge; SFMOMA i San Fransisco; den nasjonale september 11 Memoria Pavilion i NY; King Abdulaziz Center for World Culture i Dahran, Saudi-Arabia; Lascaux IV-hulene i Frankrike; Busan operahus i Busan; undervannsrestauranten, Under og Powerhouse Brattørkaia. Han er en jevnlig foreleser internasjonalt, og fra 2004 til 2008 jobbet han som professor i arkitektur ved Institute of Experimental Architecture ved University of Innsbruck, Østerrike. Som grunnleggende partner har Kjetil vært med på å definere og utvikle Snøhettas filosofi og arkitektoniske ambisjon. Mange av prosjektene laget av Snøhetta har blitt inspirert eller ledet av Kjetil. I 2019 mottok han Byggenæringens Ærespris under Det Norske Byggemøtet.

Kjetil blir vår hovedtaler under Det Norske Byggemøtet 2020 den 13.oktober.

Flere nyheter

Ensomhet i koronaens tid

På vår topplederkonferanse i høst snakket, Steinar Bjartveit om hvordan vi mennesker er sosiale vesener som trenger et fellesskap. Det er derfor viktig å tenke

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.