IMG_3790-1440x810

Kan din bedrift bidra til en mer bærekraftig byggenæring?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi ligger godt an i planleggingen av neste års Bygg Reis Deg messe, som vi ønsker å fylle med utstillere som kan bidra med bærekraftige løsninger og inspirere de mer enn 40.000 besøkende til å ta gode- og langsiktige valg enten de er privatpersoner eller profesjonelle aktører.

I skrivende stund har vi fylt store deler av arealet, men vi har fortsatt god plass til kategorier som kan gjøre vår utstilling mer komplett. Med krav til utslippsfrie byggeplasser og mer bærekraftige bygg- og boliger søker vi tilbydere av produkter- og tjenester som kan bidra til nettopp dette.

Dersom din bedrift kan tilby løsninger innen:

  • Avfallshåndtering
  • Byggestrøm
  • Parkeringssystemer
  • Lading
  • Smarthus produkter
  • Varme
  • Lys
  • Solcellepanel

…vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Målet vårt er å bidra til en mer bærekraftig byggenæring hvor vi påvirker både prosessen- og sluttresultatet. Derfor skal vi lage tidenes beste og største utstilling 20-23 oktober 2021.

Dersom dette høres interessant ut, tar vi gjerne en prat med deg for å finne en egnet plass på messen. Ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller telefon 23114490.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.