IMG_3790-1440x810

Kan din bedrift bidra til en mer bærekraftig byggenæring?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi ligger godt an i planleggingen av neste års Bygg Reis Deg messe, som vi ønsker å fylle med utstillere som kan bidra med bærekraftige løsninger og inspirere de mer enn 40.000 besøkende til å ta gode- og langsiktige valg enten de er privatpersoner eller profesjonelle aktører.

I skrivende stund har vi fylt store deler av arealet, men vi har fortsatt god plass til kategorier som kan gjøre vår utstilling mer komplett. Med krav til utslippsfrie byggeplasser og mer bærekraftige bygg- og boliger søker vi tilbydere av produkter- og tjenester som kan bidra til nettopp dette.

Dersom din bedrift kan tilby løsninger innen:

  • Avfallshåndtering
  • Byggestrøm
  • Parkeringssystemer
  • Lading
  • Smarthus produkter
  • Varme
  • Lys
  • Solcellepanel

…vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Målet vårt er å bidra til en mer bærekraftig byggenæring hvor vi påvirker både prosessen- og sluttresultatet. Derfor skal vi lage tidenes beste og største utstilling 20-23 oktober 2021.

Dersom dette høres interessant ut, tar vi gjerne en prat med deg for å finne en egnet plass på messen. Ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller telefon 23114490.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.