Aaltvedt Betong

Jubel blant våre utstillere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Aaltvedt Betong er en av våre utstillere som feirer jubileum i år. Vi er glade for at de holder seg godt og at de ser fremover og har meldt seg på Bygg Reis Deg 2019.
Vi tok en prat med daglig leder, Egil Aaltvedt, for å få bedre kjennskap til bedriften. Han fortalt oss at det var bondesønnen Knut Aaltvedt (f. 1921) som vokste opp på familiens gård på Aaltvedt i Porsgrunn, som startet eget murerfirma i 1958. Etter krigen var det gode tider for byggebransjen og Knut drev det tradisjonelle murerfirmaet godt utpå 80-tallet. I 1978 startet Aaltvedt med heller og kantsteinsproduksjon i en gammel låve ved siden av den tradisjonelle murervirksomheten. Egil forteller at det har vært en stor utvikling siden den gang, og i dag er Aaltvedt Gruppen en moderne industribedrift med 50 ansatte og en omsetning i 2017 på 183 millioner kroner. Aaltvedt Betong produserer og selger betongprodukter, samt miljøbriketter for smelteverksindustrien. Vi selger våre varer gjennom ledende byggevarekjeder, fagbutikker, hagesenter og utvalgte anleggsgartnere / entreprenører over hele landet. Alltid Betong AS – eller A-Betong til hverdags, produserer og selger ferdigbetong lokalt i nedre del av Telemark. Vi er stolt av våre lange tradisjoner og gleder oss til å feire dagen sammen med alle våre dyktige medarbeidere senere i år avslutter Egil Aaltvedt. Vi i Bygg Reis Deg gleder oss med dem og ser frem til å ha dem med oss videre mot 2019.

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.