Jackopor-Plank-150mm_291019-1440x810

Jackon lanserer Jackopor Plank

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Jackopor Plank i ekstra hard EPS er den nye, skrufaste smyglisten til Jackon Thermomur.  Jackopor Plank tåler støpetrykk og kan erstatte 36×148 mm trevirke ved avstiving av dør- og vindusåpninger.
Jackopor Plank er det nyeste resultatet av Jackons kontinuerlige forskning og nytenkende produktutvikling. Den er produsert i ekstra hard Jackopor EPS, med en densitet på over 130 kg/m3. Dette betyr at Jackopor Plank er skrufast, tåler minimum 100 kg i uttrekk og er velegnet til innfesting av dører og vinduer i Thermomur. Den er dessuten sterk nok til å tåle støpetrykk, og kan utmerket godt erstatte  36×148 mm til avstiving av dør- og vindusåpninger i Thermomur.


I mange sammenhenger der man vanligvis benytter 36×148 mm trevirke, vil Jackopor Plank 150 mm være en fullgod erstatning. Sammenlignet med vanlig trevirke er Jackopor Plank meget lett i vekt og lett å skjære og tilpasse, samtidig som man har fordelen av å få alt til byggeplass på samme leveranse. Med lambdaklasse 35 vil man unngå kuldebroer og Jackopor Plank er derfor velegnet som bunnsvill.


Jackopor Plank produseres i lengder på 2,4 m, og selges i stk. De kappes enkelt ned til riktig lengde med glødetråd eller vanlig sag.
Nyheten produseres i 4 ulike typer, tilpasset de ulike Thermomur-seriene. Velger man Jackopor Plank 150 mm, vil den passe inne i kjernen på alle Thermomur-serier med 150 mm kjerne. De andre typene er produsert i de ulike Thermomur-blokkenes fulle bredde. Slik oppnår man full fleksibilitet ift. plassering ved innfesting av dører og vinduer.

Jackopor Plank 150 mm: Passer som smyglist og endekile til alle Thermomur- serier med 150 mm kjerne. Kan fungere som erstatning for 36×148 mm trevirke.
Jackopor Plank 350 mm: Totalbredde 350 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 350 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.
Jackopor Plank 350HD: Totalbredde 350 mm. Kjerne 200 mm. Passer til Thermomur 350HD og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.
Jackopor Plank 450 mm: Totalbredde 450 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 450 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.