Jackopor-Plank-150mm_291019-1440x810

Jackon lanserer Jackopor Plank

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Jackopor Plank i ekstra hard EPS er den nye, skrufaste smyglisten til Jackon Thermomur.  Jackopor Plank tåler støpetrykk og kan erstatte 36×148 mm trevirke ved avstiving av dør- og vindusåpninger.
Jackopor Plank er det nyeste resultatet av Jackons kontinuerlige forskning og nytenkende produktutvikling. Den er produsert i ekstra hard Jackopor EPS, med en densitet på over 130 kg/m3. Dette betyr at Jackopor Plank er skrufast, tåler minimum 100 kg i uttrekk og er velegnet til innfesting av dører og vinduer i Thermomur. Den er dessuten sterk nok til å tåle støpetrykk, og kan utmerket godt erstatte  36×148 mm til avstiving av dør- og vindusåpninger i Thermomur.


I mange sammenhenger der man vanligvis benytter 36×148 mm trevirke, vil Jackopor Plank 150 mm være en fullgod erstatning. Sammenlignet med vanlig trevirke er Jackopor Plank meget lett i vekt og lett å skjære og tilpasse, samtidig som man har fordelen av å få alt til byggeplass på samme leveranse. Med lambdaklasse 35 vil man unngå kuldebroer og Jackopor Plank er derfor velegnet som bunnsvill.


Jackopor Plank produseres i lengder på 2,4 m, og selges i stk. De kappes enkelt ned til riktig lengde med glødetråd eller vanlig sag.
Nyheten produseres i 4 ulike typer, tilpasset de ulike Thermomur-seriene. Velger man Jackopor Plank 150 mm, vil den passe inne i kjernen på alle Thermomur-serier med 150 mm kjerne. De andre typene er produsert i de ulike Thermomur-blokkenes fulle bredde. Slik oppnår man full fleksibilitet ift. plassering ved innfesting av dører og vinduer.

Jackopor Plank 150 mm: Passer som smyglist og endekile til alle Thermomur- serier med 150 mm kjerne. Kan fungere som erstatning for 36×148 mm trevirke.
Jackopor Plank 350 mm: Totalbredde 350 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 350 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.
Jackopor Plank 350HD: Totalbredde 350 mm. Kjerne 200 mm. Passer til Thermomur 350HD og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.
Jackopor Plank 450 mm: Totalbredde 450 mm. Kjerne 150 mm. Passer til Thermomur 450 og fungerer som smyglist i Thermomur-blokkens fulle bredde.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.