Infobric-1440x810

Infobric lanserer løsning for tidkrevende nøkkelhåndtering

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Infobric utvikler digitale løsninger og innovasjoner som gir økt sikkerhet og effektivitet på byggeplassen. På Bygg Reis Deg 2019 lanserer selskapet en helt ny dørlås der mobilt er nøkkelordet. Med Ease Smart Lock legger Infobric tidkrevende nøkkelhåndtering bak seg og tar byggeprosjektet ditt med over i den digitale verdenen. Systemet gjør håndteringen av innpassering og rettigheter på byggeplassen smidigere og sikrere enn noensinne.


Løsningen består av en smartlås som installeres på den eksisterende dørlåsen. Arbeiderne som trenger tilgang, kan deretter åpne døren med byggebransjens mest brukte app for registrering av tilstedeværelse – Ease CheckIn. Installasjonen av Ease Smart Lock går raskt og skjer uten inngrep i døren, og låsen flyttes enkelt videre til neste prosjekt. Systemet bygger på plattformen Infobric Ease, som gir mulighet til å ha mannskapslister, agdangskontrol og maskinstyring i ett og samme system. Administratoren har tilgang til alt online, med full kontroll over samtlige låser og rettigheter i sanntid. Samtidig logges alle aktiviteter, slik at den ansvarlige kan følge med på hvem som har vært på plass og når.

Teknologi for å styre, overvåke og forbedre flyten av personer, maskiner og utstyr spiller en avgjørende rolle for å effektivisere og øke sikkerheten i byggebransjen. Og effektivisering er nødvendig. En svensk bransjeundersøkelse viser at visse arbeidsgrupper bruker opptil 35 prosent av arbeidstiden på å vente*. En mobil dørlås som gir personale og underleverandører enkel tilgang til midlertidige prosjekter, for eksempel renoveringsarbeid i privatboliger, har lenge vært etterspurt av Infobrics kunder. Alternativene som hittil har vært på markedet, har vært for kompliserte både å installere og bruke, eller har krevd inngrep i døren. Med Ease Smart Lock lanserer Infobric den første helt mobile løsningen på markedet, der det eneste som kreves for å bruke låsen, er en smarttelefon.
Et av selskapene som har testet produktet, er Norrahammars Bygg i Jönköping, Sverige. De fikk mulighet til å arbeide med Ease Smart Lock ved utskifting av avløpsrør i en leilighet, og reaksjonene har vært svært positive. Jan Rommedahl, administrerende direktør ved Norrahammars Bygg, vurderer fordelene produktet gir:


– Ved utskifting av avløpsrør er det vanlig å ha 68 forskjellige yrkesgrupper innom, og alle trenger tilgang for å få utført arbeidet. Tidligere har mye tid gått bort på å hente og levere nøkler. Med Ease Smart Lock fjernes dette problemet helt. Det går svært raskt å installere låsen, og det er like enkelt å fjerne den når prosjektet er avsluttet. Samtidig blir det ingen inngrep i døren. Produkter vi har testet tidligere, har krevd at man borer nye hull for installasjonen, men her forlater man døren i akkurat samme stand som før. 
En annen stor fordel i tillegg til at det er enkelt, er at man fjerner risikoen for at nøkler og koder går tapt eller havner i feil hender, mener Jan Rommedahl.


– Noe av det verste som kan skje, er at du mister en hovednøkkel. Ease Smart Lock gir et sikrere forløp, der alle bruker mobilen til å åpne og låse etter seg med en gang. Man trenger knapt å sette penger på at faren for å miste nøkler, forsvinner. Den følelsen er verdt så mye.

I årets utgave av Bygg Reis Deg kan du høre om bakgrunnen for hvorfor Infobric har valgt å utvikle en løsning for mobil nøkkelhåndtering. Blant annet på Digital Arena, torsdag 24. oktober fra klokka 10.30. Du kan også besøke Infobric’s stand E03-05, hvor du kan teste Ease Smart Lock og andre tjenester og produkter.
For ytterligere informasjon, kontakt:
Henrik Vorkinn, Salgssjef, Infobric AS
+ 47 909 68 835, henrik.vorkinn@infobric.no


Om Infobric
Infobric er et IT- og elektronikkselskap som utvikler løsninger som gir økt effektivitet og sikkerhet på byggeplasser. Selskapet er markedsledende i sin nisje og spiller en sentral rolle på over 10 000 byggeplasser, med flere av Europas største bygg- og maskinutleieselskaper blant kundene sine. Kjernen i Infobrics tilbud er den nettbaserte tjenesten Infobric Ease, som kommuniserer i sanntid med titusenvis av tilkoblede elektronikkenheter. I løpet av årene har selskapet fått flere priser for sine innovative produkter. Infobric har i dag rundt 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 200 MSEK. Les mer på infobric.no

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.