IFI-3

Møt IFI- Informasjonskontoret for Farge og Interiør på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

IFI er en bransjeambassadør, inspirator og pådriver for å bidra til å gjøre bransjen og medlemmene synlig og gi ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og boliger.
Med en lang erfaring og bred kompetanse sørger IFI for at DU får kunnskapen du trenger for å lykkes med oppussingen. På Bygg Reis Deg 2019 kan du være sikker på at IFI gir deg et innblikk i nye interiør- og fargetrender og deler flere gode tips for å skape luksusfølelsen hjemme.
Har du planer om å pusse opp i nærmeste fremtid? Da må du huske å sjekke ut standen til IFI på Bygg Reis Deg 2019 og la deg bli inspirert!ATMOSFÆRE: Den viktigste grunnen til at matt maling er så populært, ifølge ekspertene, er at vi vil ha det behagelig, dempet og rolig. (Foto: Iris Floor/Pure & Original)
LUNT: Matte vegger gir interiøret en rolig og behagelig atmosfære. (Foto: Butinox)
 LYSERE: Ikke la deg lure av fargekartet. Mørke farger oppleves lysere og mer dempet når de kommer på veggen i matt maling. (Foto: Butinox)
ALLE ROM: – Det finnes matte malinger for alle rom. Pass bare på at du velger maling med egenskaper som passer til ditt bruk, sier Idar Stensvold hos Pure & Original. (Foto: HanaStyle)

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.