IFI-3

Møt IFI- Informasjonskontoret for Farge og Interiør på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

IFI er en bransjeambassadør, inspirator og pådriver for å bidra til å gjøre bransjen og medlemmene synlig og gi ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og boliger.
Med en lang erfaring og bred kompetanse sørger IFI for at DU får kunnskapen du trenger for å lykkes med oppussingen. På Bygg Reis Deg 2019 kan du være sikker på at IFI gir deg et innblikk i nye interiør- og fargetrender og deler flere gode tips for å skape luksusfølelsen hjemme.
Har du planer om å pusse opp i nærmeste fremtid? Da må du huske å sjekke ut standen til IFI på Bygg Reis Deg 2019 og la deg bli inspirert!ATMOSFÆRE: Den viktigste grunnen til at matt maling er så populært, ifølge ekspertene, er at vi vil ha det behagelig, dempet og rolig. (Foto: Iris Floor/Pure & Original)
LUNT: Matte vegger gir interiøret en rolig og behagelig atmosfære. (Foto: Butinox)
 LYSERE: Ikke la deg lure av fargekartet. Mørke farger oppleves lysere og mer dempet når de kommer på veggen i matt maling. (Foto: Butinox)
ALLE ROM: – Det finnes matte malinger for alle rom. Pass bare på at du velger maling med egenskaper som passer til ditt bruk, sier Idar Stensvold hos Pure & Original. (Foto: HanaStyle)

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.