IFI-3

Møt IFI- Informasjonskontoret for Farge og Interiør på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

IFI er en bransjeambassadør, inspirator og pådriver for å bidra til å gjøre bransjen og medlemmene synlig og gi ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og boliger.
Med en lang erfaring og bred kompetanse sørger IFI for at DU får kunnskapen du trenger for å lykkes med oppussingen. På Bygg Reis Deg 2019 kan du være sikker på at IFI gir deg et innblikk i nye interiør- og fargetrender og deler flere gode tips for å skape luksusfølelsen hjemme.
Har du planer om å pusse opp i nærmeste fremtid? Da må du huske å sjekke ut standen til IFI på Bygg Reis Deg 2019 og la deg bli inspirert!ATMOSFÆRE: Den viktigste grunnen til at matt maling er så populært, ifølge ekspertene, er at vi vil ha det behagelig, dempet og rolig. (Foto: Iris Floor/Pure & Original)
LUNT: Matte vegger gir interiøret en rolig og behagelig atmosfære. (Foto: Butinox)
 LYSERE: Ikke la deg lure av fargekartet. Mørke farger oppleves lysere og mer dempet når de kommer på veggen i matt maling. (Foto: Butinox)
ALLE ROM: – Det finnes matte malinger for alle rom. Pass bare på at du velger maling med egenskaper som passer til ditt bruk, sier Idar Stensvold hos Pure & Original. (Foto: HanaStyle)

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.