GunnarNybo-1440x810

Idag ønsker vi velkommen til den 4.utgaven av Det Norske Byggemøtet – digitalt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Idag skulle vi samlet over 170 toppledere i byggenæringen fysisk i Christiania Teater og over 200 digitalt. Slik ble det desverre ikke som følge av smittesituasjonen i Oslo, så nå må alle følge oss via digitale plattformer.

Det Norske Byggemøtet er en nasjonal møteplass for ledere i byggenæringen. De som ønsker og har tro på at økt samarbeid mellom de ulike aktørene i byggeprosessen kan øke produktiviteten og dermed styrke konkurransekraften innen norsk bygg-, anlegg- og eiendomsnæring. 

Vi vil bidra med ny kunnskap, nye løsninger og fremtidsvisjoner for en næring som bør bidra til det grønne skiftet. På Det Norske Byggemøtet skal vi inspirere og motivere til dialog, samt bidra til at Norge får verdens mest bærekraftige byggeindustri.

Fjorårets topplederkonferanse, «Think Big», oppfordret ledere i næringen til å tenke ut av boksen for å se hvordan andre næringer har tatt i bruk nye verktøy for å oppnå positive effekter.

Vi har gjennom dialog med ledere fra ulike deler av verdiprosessen fastslått at økt produktivitet, lønnsomhet og bærekraft er helt avhengig av økt samarbeid og samspill på tvers. Dette har inspirert oss til å sette temaet for konferansen til «Bindingsverk – relasjoner som gjør oss sterkere».

I årets topplederkonferanse vil vi belyse hvordan norsk byggenæring kan angripe de uutnyttede mulighetene innen produktivitet, digitalisering og innovasjon som gir bærekraftig utvikling. For å få til dette har vi delt konferansen i tre deler med læring, samspill- og inspirasjon. Vi ønsker å binde sammen ulike ressurspersoner og bedrifter og motivere dem til å samarbeide på tvers og ta i bruk eksisterende og nye løsninger. På denne måten vil vi at næringen skal oppnå sitt fulle potensiale og at partene sammen kan bidra til å danne morgendagens bindingsverk i byggenæringen.

Det er mulighetene vi skaper sammen som binder oss til hverandre.

For vil du reise fort, bør du reise alene. Men vil du reise langt, bør du reise sammen med noen. Samarbeid gir økte muligheter. Og vår nærings muligheter, er summen av relasjonene vi skaper sammen.  

Vi skal øke samarbeid i byggenæringen gjennom gjensidige, forsterkende relasjoner og være et bindingsverk for dem som ønsker å nå lengre.

Dette skal vi få til gjennom læring fra Administrerende direktør i ATEA, Michael Jacobs, Director Corporate Partnerships i StartUp Lab, Karianne U. Melleby og Daglig leder i ZERO, Marius Holm. Deretter skal konferansier, Svein Tore Bergestuen lede oss gjennom samspillsdiskusjoner som gjelder nye forretningsmodeller. Fokus vil også være på hvordan vi kan bruke digitale verktøy for å møte utfordringer som for eksempel krav til bærekraft, miljøkrav, livssyklus-bruk, produktivitetsvekst, bedre lønnsomhet, og økende konkurranse.

Til slutt skal vi få et inspirerende innlegg fra fjorårets mottager av Byggenæringens Ærespris, Kjetil Trædal Thorsen og dele ut Byggenæringens Ærespris for 2020.

Vi håper deltagerne får en verdifull, inspirerende og motiverende dag sammen med andre toppledere i den næringen som fremfor noen kan bli den avgjørende motoren i det grønne skiftet ved å ta strategiske grep nå.

Dersom du enda ikke har kjøpt tilgang til konferansen kan du gjøre det her www.detnorskebyggemotet.no

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.