Skalahus

Hvordan kan våre utstillere bidra til en mer bærekraftig fremtid for byggenæringen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Begrepet bærekraftig utvikling ble først brukt i rapporten Vår felles framtid fra 1987. Rapporten ble utgitt av Verdenskommisjonen for miljø og utvikling, nedsatt av FNs generalsekretær Javier Pérez de Cuéllar. Kommisjonen ble ledet av tidligere statsminister i Norge, Gro Harlem Brundtland, og omtales ofte som Brundtland-kommisjonen. Den skulle løse både fattigdoms- og miljøproblemer, og bidro til å forandre måten vi jobber med miljø- og utviklingsspørsmål.

I 2018 ble det utarbeidet en rapport (Les HER) på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet som skulle definere 10 kvalitetsprinsipper for bærekraftige bygg og områder. Her ble det pekt på at bygg og områder skulle:

  1. Stimulere til kontakt, aktivitet og opplevelser
  2. Gi gode lysforhold og utsyn
  3. Gi god luftkvalitet og lav støybelastning
  4. Ivareta folks sikkerhet
  5. Sørge for god tilgjengelighet
  6. Sørge for lang levetid
  7. Smart utnyttelse av arealet
  8. Utnytte energien godt
  9. God ressursutnyttelse og lave klimagassutslipp
  10. Sørge for lave drifts- og vedlikeholdskostnader.

Så da blir spørsmålet hvordan våre utstillere kan bidra til alt dette og ikke minst hvordan våre utstillere skal få de profesjonelle- og private kundene til å kjøpe disse løsningene. Vi ønsker alle utstillere som har løsninger på disse utfordringene velkommen og skal love at vi skal bidra til å fortelle deres historier. Husk å bestille stand HER.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.