Kandidatene til NM i rørleggerfaget

Hvem blir årets Norgesmester i rørleggerfaget?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vi gleder oss til å se dyktige rørleggerlærlinger i aksjon på scenen igjen!

Etter at rørlegger-NM ble avholdt for første gang i 1987, har det vært en fast tradisjon på Rørentreprenørene Norge sin stand under hvert Bygg Reis Deg. Vi gleder oss til å se dyktige rørleggerlærlinger i aksjon på scenen igjen!
I år representeres Oslo/Akershus, Buskerud, Hordaland, Møre og Romsdal og Nordland.
Nærmere bestemt fem rørleggerlærlinger fra lokale opplæringskontorer avlegger svenneprøven sin live foran publikum, og konkurrerer samtidig om å bli Norgesmester i rørleggerfaget.
I tillegg til heder og ære, et klart CV-fortrinn og gaver fra sponsorer, får årets vinner mulighet til å besøke et av Plan International Norges bistandsprosjekter hvor rent vann står i fokus. Rørentreprenørene Norge og Plan International Norge har vært samarbeidspartnere gjennom en årrekke.
Lykke til!

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.