Styreleder Carl-Otto Løvenskiold

Hva skjer på Bygg Reis Deg 2017?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Ambisjonsnivået er høyt, og vi har mange godbiter på lur. Messeprogrammet lanseres ikke før etter sommeren, men det er fortsatt mye å glede seg til allerede nå.

Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Ambisjonsnivået er høyt, og vi har mange godbiter på lur. Messeprogrammet lanseres ikke før etter sommeren, men det er fortsatt mye å glede seg til allerede nå.
Det Norske Byggemøte
Det finnes mange ulike arenaer for de ulike bransjene i byggenæringen, men ingen felles treningsarena hvor alle ansatte i alle bransjer er involvert. Det ønsker Bygg Reis Deg å gjøre noe med!
Årets nyhet på Bygg Reis Deg er at seminarer, konferanser og sosiale møteplasser samles under fellesbetegnelsen «Det Norske Byggemøte». «Det Norske Byggemøte» skal være en nasjonal møteplass for byggenæringen på tvers av verdikjeden, og skal samle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, entreprenører, håndverkere, varehandel, og rådgivere. Sammen skal det fokuseres på å bygge omdømme, stolthet og kompetanse for norsk byggenæring.
Innovasjonsprisen
Bygg Reis Deg skal bidra til å fremme norsk byggenæring og skape økt konkurransekraft for våre utstillere og besøkende. I den anledning ønsker vi å dele ut Byggenæringens Innovasjonspris på Bygg Reis Deg for fjerde gang.

  • ­Byggenæringen er en stor og viktig bransje hvor det kontinuerlig utvikles nye produkter og prosesser. Ved deltagelse i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris vil innovasjonskraften i næringen styrkes og inspirere til fortsatt utvikling og innovasjon i bedriftene, sier styreleder i Bygg Reis Deg, Carl Otto Løvenskiold.

Vi oppfordrer alle til å melde inn sine kandidater og bidra til å belyse hva norsk byggenæring er gode på. Meld inn din kandidat i vårt søknadsskjema. Frist 1. juni.
Norgesmesterskap i forskjellige disipliner
Bygg Reis Deg ønsker å bygge stolthet og løfte frem de forskjellige yrkene innenfor bygg og anleggsbransjen. På Bygg Reis Deg arrangeres det derfor både norgesmesterskap i malefaget og for rørleggere.

  • I år, som tidligere år, vil vi ha fokus på å vise frem rørleggerfaget under Bygg Reis Deg-messen. Dette gjør vi ved å arrangere «NM for rørleggere», med innlagt svenneprøve for 5 kandidater fra ulike fylker, sier Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef hos Rørentreprenørene Norge.

Digital arena
Det er et økende fokus på digitalisering i byggenæringen og et behov for bedrifter å tilegne seg kunnskap for å håndtere det digitale skiftet. På Bygg Reis Deg 2017 vil du derfor for første gang ha mulighet til å besøke Digital Arena i Hall E. Målet med Digital Arena er å løfte frem nye produkter, innovasjoner og bedrifter innenfor tema digitalisering, og samtidig ta opp problemstillinger og løsninger for bedre digital samhandling mellom roller, fag og faser i et byggeprosjekt.
Internasjonal messe
Det er allerede påmeldt utstillere fra 13 land. På Bygg Reis Deg 2017 ser vi utover våre egne landegrenser og gleder oss til å høre om nye innovasjoner og produkter fra blant andre Sveits, Italia, Portugal, Danmark og Storbritannia.
Hallkart
På Bygg Reis Deg finner du utstillere som representerer hele byggenæringen. Messen er delt opp i forskjellige temaer – se hallkart og planlegg ditt besøk her. Vi gleder oss til å se deg!

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.