15 juni 2019. Demontering av den siste tårnkrana på Det nye Nasjoanlmuseet i Vika, Oslo.

DET NORSKE BYGGEMØTET

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det Norske Byggemøte er en nasjonal møteplass for alle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, håndverkere, varehandel, og rådgivere.

FOTO Helly Hansen

HVA er Det Norske Byggemøtet?

Det Norske Byggemøtet er en nasjonal møteplass for alle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, håndverkere, varehandel, og rådgivere. Møteplassen ble etablert i 2017 og presenteres i form av enkeltstående konferanser eller flere konferanser, seminarer og andre aktiviteter under samme navn. Fellesnevneren for arrangementene er at de skal bidra til å øke samspillet på tvers av bransjer hvor deltagerne kan dele erfaringer og kunnskap slik at en samlet norsk byggenæring øker sin konkurransekraft og dermed utvikles i en mer bærekraftig retning. Det Norske Byggemøtet skal sette fokus på eksisterende løsninger og HVORDAN man kan løse morgendagens utfordringer. Det Norske Byggemøtet skal bidra til å samle byggenæringens aktører og øke omdømme om Norges største fastlandsnæring.

HVORFOR trenger vi en slik møteplass

Det finnes mange fine utviklingsarenaer i norsk bygge- og eiendomsnæring. Direkte eller indirekte berører byggenæringen alles liv og alle andre næringer i Norge. All verdiskaping oppstår i eller relatert til et hus, bygg eller infrastruktur. Med økende urbanisering, er næringen mer aktuell enn noen gang. Sammenlignet med andre næringer har bygg og anlegg tradisjonelt vært trege til å henge med i teknologiske utvikling. Gitt størrelsen på næringen, vil selv en liten forbedring ha store utslag for samfunnet. Da vi høsten 2016 spurte ulike aktører i næringen om hvordan man kunne utvikle Bygg Reis Deg var svarene at man burde legge enda bedre tilrette for at flere bransjer brukte møteplassen som en felles utviklingsarena. Det har vi tatt konsekvensen av. Derfor har vi etablert Det Norske Byggemøtet som en årlig møteplass hvor fokus at samtlige deltagere på tvers av bransjer får samme informasjon og kan dele sine tanker og ideer på bakgrunn av dette. Annetvert år arrangeres Det Norske Byggemøtet sammen med Norges største messe for bygg, anlegg, bolig og eiendomsutvikling, Bygg Reis Deg. Messen har mer enn 500 utstillere og over 40.000 besøkende.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.