Oversikt Bygg Reis Deg messen

Har du husket å bestille stand, vi har nå solgt 58% av arealet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For mange av dere er det langt frem til Bygg Reis Deg i oktober 2019. Andre utstillere har allerede begynt å tegne ut ideene til hvordan man skal utforme sin stand. 
Vi i Bygg Reis Deg jobber nå på spreng for å tegne inn alle bestillingene og i skrivende stund har vi registrert bestilling på mer enn 58% av arealet og over 11.000 kvm. Vi ønsker å ivareta alle tidligere og nye utstillere på best mulig måte og derfor oppfordrer vi alle som er sikre på å delta om å bestille plass allerede nå. Dersom du trenger mer informasjon for å legge inn din bestilling eller er usikker på om dere har meldt dere på, er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon 23 11 44 90. De som har bestemt seg for å bli med kan gå inn på vår nettside og registrere sin bestilling i vår påmeldingsmodul. Da vil du motta en ordrebekreftelse og et forslag til plassering under den kategorien du representerer.
Vi ser frem til å videreutvikle Bygg Reis Deg sammen med dere.

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.