BRD_SoMePost_v2

Følg Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen digitalt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Takket være stor interesse hadde vi solgt alle de fysiske billettene til Det Norske Byggemøtet – Topplederkonferansen tirsdag 13.oktober.

Dette innebærer at vi nå tilbyr digitalbilletter til alle som enda ikke har meldt seg på. Dette blir en profesjonell, direktesendt flerkameraproduksjon hvor du kan stille spørsmål til det som blir sagt og nyte konferansen fra ditt foretrukne sted. Sendingen varer fra kl. 08.50 til kl. 12.30.

På programmet står læringsinnlegg fra:

Michael Jacobs – Adm Dir Atea

Karianne U. Melleby – Director Corporate Partnerships. Startup Lab

Marius Holm – Daglig Leder Zero

Deretter leder konferansier, Svein Tore Bergestuen oss gjennom samspillsdiskusjoner som gjelder nye forretningsmodeller og hvordan vi kan bruke digitale verktøy for å møte utfordringer som for eksempel krav til bærekraft, miljøkrav, livssyklus-bruk, produktivitetsvekst, bedre lønnsomhet, seriøsitet og økende konkurranse.

Til slutt blir det et inspirasjonsinnlegg om fremtiden ved, Kjetil Trædal Thorsen og utdeling av Byggenæringens Ærespris 2020.

Tilgangen til Det Norske Byggemøtet – Topplederkonferansen koster NOK 2.400 eks.mva. Jeg håper å ha deg med den 13.oktober og oppfordrer deg til å finne ut mer om arrangementet og melder deg på

Du kan lese mer om programmet HER eller gå rett til kjøp av billeter HER

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.