Det norske byggemøte 2017 på Bygg Reis Deg messen

Hold av onsdag 17.oktober til Det Norske Byggemøtet 2018!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg arrangerer konferansen DET NORSKE BYGGEMØTET 2018 den 17.oktober. Med dette arrangementet ønsker vi å bidra til å utvikle norsk byggenæring til å bli verdens mest bærekraftige byggeindustri.  
Det finnes mange gode møteplasser for ansatte i norsk byggenæring, men vi savner en felles arena hvor vi kan møtes på tvers av de ulike bransjene. I år oppfordrer vi alle til å samle sine møteplasser i uke 42 under navnet DET NORSKE BYGGEMØTET 2018. Her ønsker vi at bedrifter og organisasjoner med ambisjoner om å spille på lag bidrar til økt samspill og oppmerksomhet rundt vår næring og våre utfordringer. Onsdag den 17.oktober arrangerer vi i Bygg Reis Deg AS en dagskonferanse på Meet Ullevaal på Ullevål stadion.
Her vil du få et innblikk i «beste praksis» prosjektene i regi av Bygg 21 i tillegg til at vi arrangerer et eget topplederseminar. Vi oppfordrer alle bedrifter og bransjeorganisasjoner til å kombinere egne møteplasser med å delta på vår konferanse den 17.oktober. I neste nyhetsbrev kan du lese mer om våre planer for topplederseminaret og en spennende konkurranse som skal bidra til økt fokus på «beste praksis» både i topp og bredde av norsk byggenæring.

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.