Hitachi-skal-være-med-å-bygge-Norge

Hitachi skal være med å bygge Norge

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Sist gang Hitachi var med på Bygg Reis Deg er over ti år siden. De har prioritert deltagelse på andre messer, men i år var det en enkel beslutning å være utstiller på Bygg Reis Deg 18-21. oktober 2017.

Sist gang Hitachi var med på Bygg Reis Deg er over ti år siden. De har prioritert deltagelse på andre messer, men i år var det en enkel beslutning å være utstiller på Bygg Reis Deg 18-21. oktober 2017. Vi har tatt en prat med Laila Solberg, markedssjef i Hitachi Power Tools Norway AS som deltok på kick-off i regi av Bygg Reis Deg i begynnelsen av juni.
Hvorfor deltar Hitachi på Bygg Reis Deg 2017?
Vi ønsker å delta på Bygg Reis Deg 2017 da dette er en flott arena hvor vi kan vise oss frem som en proffleverandør til alle som jobber i byggenæringen, og da kanskje spesielt håndverkere på bygg. Det er noen år siden forrige gang vi deltok på Bygg Reis Deg, så vi fant ut at det var på tide å ta opp tråden. Vi må være til stede der våre brukere, samarbeidspartnere og ikke minst konkurrenter er. Det virker som om selve messen har fornyet seg litt og vi er veldig spente på hva årets messe kan tilby. Vi tror dette vil være en fin anledning til å nå ut til ulike aktører i vårt marked, så vel de under utdanning til de med tung erfaring.
Var det nyttig med kick-off?
Det var nyttig, inspirerende og lærerikt. Spesielt om man ikke har tidligere erfaring med tilsvarende messer. Vi fikk gode tips i forhold til markedsføring, blant annet i sosiale medier. Utstillerkitet og informasjonen er uvurderlig hjelp for oss. Vi har allerede startet så vidt med å innføre mailsignatur og deling i sosiale medier – og vi håper selvsagt at så mange som mulig vil hjelpe oss med dette videre fremover. I tillegg har vi lagt til bannere og en egen fane for Bygg Reis Deg på hjemmesiden vår. Utover dette var det fint at Bygg Reis Deg satt fokus på at man skal bygge stolthet rundt det man jobber med og at man kan få til en teamfølelse blant de som skal stå på standen. Det må være vår ambisjon å få til dette!
Hva er målet deres med messen?
Vi vil bli mer synlige som en proffleverandør i markedet. Vi ønsker dessuten å vise vår bredde i produktsortimentet og la folk få komme innom standen vår, bli kjent med oss og teste produktene. Vi er stolte av produktene våre og ønsker at flere skal få øynene opp for den gode kvaliteten vi har på våre produkter. I tillegg satser vi bredt og hardt på skruer og festemidler og vi ønsker med messen å vise hva vi har å by her også i form av produkter og konsept.
Hvilke forberedelser gjør dere i forkant?
Vi planlegger messestanden nøye. Vi ønsker å fremme våre sterkeste sider og å bygge en spennende, interessant og lærerik stand som kan hjelpe oss å knytte nye kontakter og styrke de vi allerede har. Vi ønsker at de som besøker oss skal få en god opplevelse, slik at de vil komme tilbake til oss. Vi skal være med «å bygge Norge».
Hvilke produkter skal dere vise frem på Bygg Reis Deg 2017?
Vi skal fokusere på våre spennende batterinyheter fra Hitachi. Blant annet vår nye sterke og kompakte batteridrevne spikerpistoler, batteridrill, slagskrutrekker, borhammere og sirkelsager for å nevne noe. Vi kan selvsagt ikke røpe alt vi skal vise, men håper så mange som mulig vil komme og se og teste våre spennende nyheter og produkter. Forhåpentligvis klarer vi å lage noen overraskelsesmomenter også.
Hva ser dere mest frem til med Bygg Reis Deg 2017?
Det er sikkert mange forskjellige forventninger til en slik messe. For min egen del er jeg spent på hva vi som bedrift klarer å få til. Jeg er også veldig spent på hva konkurrenter og andre vil vise og gjøre. Vi ser selvfølgelig også frem til å møte kunder, kolleger og knytte nye forbindelser. Det kommer nok totalt sett til å bli en veldig lærerik og spennende messe, med mange aktiviteter og forhåpentligvis mange besøkende. Vi gleder oss!
Besøk Hitachi på stand nr. D02-17 i hall D.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.