Adm. direktør Gunnar G. Nybø

Historisk mulighet for norsk bygge- og eiendomsnæring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har inngått samarbeid med Bygg 21 om å etablere en konkurranse som skal fremme de beste arbeidsprosessene i bygge- og eiendomsnæringen. På den måten kan vi bidra til å skape oppmerksomhet om de som har funnet gode og effektive arbeidsmetoder og motivere flere til å lære seg disse. Gullhammeren 2018 er derfor en historisk mulighet til å skape varige effekter av det arbeidet Bygg 21 har igangsatt. Ved å motivere samtlige aktører til å dele av sin erfaring og «beste praksis» kan vi sammen skape en vinnerkultur i norsk bygge- og eiendomsnæring.


Konkurransen om Gullhammeren er en videreføring av det arbeidet Bygg21 har igangsatt for å bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. Sammen skal vi sørge for at Bygg21 sine investeringer lever videre og vår ambisjon er å etablere en årlig konkurranse. Viljen til å dele sin kunnskap og erfaring er helt avgjørende for at Gullhammeren 2018 blir en suksess. I boken «Effekt» skrevet av Bente-Marie Ihlen, Heidi Ihlen og Johann Olav Koss kan du lese om hvordan Koss og resten av skøytelandslaget begynte å dele sin kunnskap og beste egenskaper med sine lagkamerater og samtidig største konkurrenter. Hensikten var at teamet skulle utvikle seg og at samtlige deltagere i teamet ville tjene på å dele sin kunnskap og erfaring for dermed å få økt kunnskap og konkurransekraft.

Det var altså denne «delingsviljen» som bidro til utvikling av norsk idrett før og etter OL på Lillehammer og det er denne viljen til å dele vi ønsker å få frem i norsk bygg- og eiendomsnæring.  Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å fremme konkurransen og kartlegge kandidater til Gullhammeren 2018. Så håper vi at mange av dere vil ta med deres kollegaer for å høre case-presentasjonene og delta på Det Norske Byggemøtet 2018, onsdag 17.oktober på Meet Ullevaal.  
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.