Adm. direktør Gunnar G. Nybø

Historisk mulighet for norsk bygge- og eiendomsnæring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har inngått samarbeid med Bygg 21 om å etablere en konkurranse som skal fremme de beste arbeidsprosessene i bygge- og eiendomsnæringen. På den måten kan vi bidra til å skape oppmerksomhet om de som har funnet gode og effektive arbeidsmetoder og motivere flere til å lære seg disse. Gullhammeren 2018 er derfor en historisk mulighet til å skape varige effekter av det arbeidet Bygg 21 har igangsatt. Ved å motivere samtlige aktører til å dele av sin erfaring og «beste praksis» kan vi sammen skape en vinnerkultur i norsk bygge- og eiendomsnæring.


Konkurransen om Gullhammeren er en videreføring av det arbeidet Bygg21 har igangsatt for å bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. Sammen skal vi sørge for at Bygg21 sine investeringer lever videre og vår ambisjon er å etablere en årlig konkurranse. Viljen til å dele sin kunnskap og erfaring er helt avgjørende for at Gullhammeren 2018 blir en suksess. I boken «Effekt» skrevet av Bente-Marie Ihlen, Heidi Ihlen og Johann Olav Koss kan du lese om hvordan Koss og resten av skøytelandslaget begynte å dele sin kunnskap og beste egenskaper med sine lagkamerater og samtidig største konkurrenter. Hensikten var at teamet skulle utvikle seg og at samtlige deltagere i teamet ville tjene på å dele sin kunnskap og erfaring for dermed å få økt kunnskap og konkurransekraft.

Det var altså denne «delingsviljen» som bidro til utvikling av norsk idrett før og etter OL på Lillehammer og det er denne viljen til å dele vi ønsker å få frem i norsk bygg- og eiendomsnæring.  Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å fremme konkurransen og kartlegge kandidater til Gullhammeren 2018. Så håper vi at mange av dere vil ta med deres kollegaer for å høre case-presentasjonene og delta på Det Norske Byggemøtet 2018, onsdag 17.oktober på Meet Ullevaal.  
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.