Waterseal Heydi

Heydi AS ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris i 2017 – slik har det gått

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hensikten bak Byggenæringens innovasjonspris er å fremme gode ideer og løsninger som kan bidra til økt konkurransekraft og en sterkere norsk byggenæring.
I 2017 kom vi frem til 8 deltagere som var nominerte til Innovasjonsprisen. Vi ville høre hvordan det hadde gått med de nominerte og tok derfor kontakt med Kenneth Antonsen, salgs- og markedsdirektør i Hey’di AS for å høre hvilken nytte nominasjonen har hatt for dem i tiden etterpå.
 
«Nominasjonen har betydd oppmerksomhet. Den har også fungert som bevis på at vi er et innovativt firma. Å bli nominert til prisen, setter ett ekstra kvalitetsstempel på produktutviklingsprosessen.»
Hey’di AS var nominert for Waterseal, som er en produktegenskap og ikke ett produkt eller en tjeneste i seg selv. Vi i Hey’di er veldig opptatt av å være en aktør som bidrar med nettopp innovasjon og vekst i pressede varegrupper. I tillegg til at vi er eneste leverandør med svanemerkede produkter i vår kategori. Anser vi en annen av vår forser som norsk lokal aktør er at vi er fleksible, raske og mottagelige for våre kunder og samarbeidspartneres behov. Hvis vi ikke er det blir vi knust av de store selskapene. Vi har vårt særpreg og vi jobber verdibasert med de strategiene vi mener passer oss best. Så for oss i Hey’di har nominasjonsprisen vært et nyttig og verdifullt verktøy i arbeidet siden.

Fra innovasjon og nominasjon til virkeliggjøring og gjennomføring.

Vi har siden nominasjonen arbeidet videre med vår innovasjon. Både innen produktutviklingen, hvor vi har klart å skape unike produkter som er vanntette, pustende og varige. Men også like viktig i konseptualiseringen av markedsføringen for å danne forståelse og kunnskap om mulige bruksområder for de ulike varelinjene vi har lansert. Vi jobber videre med Waterseal egenskapene og har oppnådd mye oppmerksomhet og drahjelp fra nominasjonen vi fikk i Byggenæringens Innovasjonspris 2017.
 
Vi i Bygg Reis Deg er glade for nytten og effekten dette gir for både de nominerte og vinnerne av konkurransen. Vi skal derfor fortsette å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.