Heatwork har hatt stor nytte av å vinne Byggenæringens innovasjonspris 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For å se hvilken effekt Byggenæringens innovasjonspris har hatt tok vi kontakt med markedsansvarlig Kristin Markussen i Heatwork som vant i 2017.
Vi har hatt en enorm interesse og føler at vi har fått utrolig mye oppmerksomhet rundt vår lansering av CliWi produktene. Vårt fokus på miljø og innovasjon har blitt lagt merke til både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Lokalt har folk fått øynene opp for at vi driver med mye mer enn teletining og nasjonalt har selveste Erna Solberg vært på besøk og klippet snora når vi sendte av gårde CliWi produkter, som skulle brukes til bekjempelse av skadedyr i betydelig varmere strøk enn i Narvik. Nå har vi kunder både i Afrika og på den franske rivieraen som bruker våre CliWi produkter. Dette har bidratt til at bedriften har fått flere ben å stå på og at flere og flere tar i bruk CliWi som byggvame og bidrar til utslippsfrie byggeplasser, sier Kristin Markussen.
Byggenæringens innovasjonspris har vi brukt i all markedsføring av bedriften og det har bidratt til mye oppmerksomhet, anerkjennelse og et godt omdømme for vår bedrift. I 2018 fikk bedriften Venstres miljøpris og ble kåret til «årets markedsfører i Narvikregionen» under OPPTUR konferansen. Dette sammen med god innsats av de ansatte i selskapet har bidratt til at vi har levert god utvikling og gode resultater de to siste årene.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.