Heatwork har hatt stor nytte av å vinne Byggenæringens innovasjonspris 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

For å se hvilken effekt Byggenæringens innovasjonspris har hatt tok vi kontakt med markedsansvarlig Kristin Markussen i Heatwork som vant i 2017.
Vi har hatt en enorm interesse og føler at vi har fått utrolig mye oppmerksomhet rundt vår lansering av CliWi produktene. Vårt fokus på miljø og innovasjon har blitt lagt merke til både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Lokalt har folk fått øynene opp for at vi driver med mye mer enn teletining og nasjonalt har selveste Erna Solberg vært på besøk og klippet snora når vi sendte av gårde CliWi produkter, som skulle brukes til bekjempelse av skadedyr i betydelig varmere strøk enn i Narvik. Nå har vi kunder både i Afrika og på den franske rivieraen som bruker våre CliWi produkter. Dette har bidratt til at bedriften har fått flere ben å stå på og at flere og flere tar i bruk CliWi som byggvame og bidrar til utslippsfrie byggeplasser, sier Kristin Markussen.
Byggenæringens innovasjonspris har vi brukt i all markedsføring av bedriften og det har bidratt til mye oppmerksomhet, anerkjennelse og et godt omdømme for vår bedrift. I 2018 fikk bedriften Venstres miljøpris og ble kåret til «årets markedsfører i Narvikregionen» under OPPTUR konferansen. Dette sammen med god innsats av de ansatte i selskapet har bidratt til at vi har levert god utvikling og gode resultater de to siste årene.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.