vinduer_web

Harmonie satser stort på Bygg Reis deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Harmonie er også denne gang på plass med stand på Bygg Reis deg, og i år boltrer vi oss på hele 240 kvm forteller markedskoordinator i Harmonie Norge, Ellen Harbo.


– I år kommer vi til å vise frem nyheter, men har stort fokus på to ting: Kvalitet og trender.
Vi har bygd oss opp et stort sortiment av ytterdører, vinduer og port og ønsker på årets messe å inspirere og utfordre kundene våre i trender og kunnskap. Det er viktig for oss å kunne veilede kundene våre i å ta riktige valg når det kommer til valg av dør, vindu og port. Det er veldig mye å måtte tenke gjennom før disse valgene skal tas og det er valg som skal vare i mange år. Derfor er det viktig å snakke kundens språk for å veilede på best mulig måte fortsetter Ellen.

Ellen Harbo, markedskoordinator i Harmonie Norge

Kompromissløs kvalitet
– Vi har vokst frem til å bli en seriøs aktør i bransjen med et godt rykte om god kvalitet. Dette betyr enormt mye for oss, for vi inngår ingen kompromiss når det kommer til kvalitet. Vi skal fortsette å etterstrebe denne kvaliteten og vil på messen fortelle og vise frem dette både i form av produkter og ved å bruke det visuelle og digitale på en bevisst måte. Grunnverdiene til Bygg Reis deg er skikkelig, smart og modig. Dette liker vi og det ønsker vi å smelte sammen med, smiler Ellen.

Hvilke fokus vil dere sette dere?
– Harmonie er en logistikkbedrift og jobber hardt for å ha faste ruteplaner for å kunne gjennomføre en forutsigbar, effektiv og miljøvennlig transport. Vi har satt inn store tiltak på våre vinduer, noe vi også ønsker å vise frem på messen. Vi vil vise frem resultater av tester gjennomført av eksterne aktører. Dette er enormt viktig for oss, vi har alle et stort ansvar her, mener Harbo.
– Vi ser stort frem til årets messe for å vise frem produkter, nyheter og til å se hva våre konkurrenter vil vise frem under årets messe.
Om forhandlere eller privatkunder ønsker å avtale tid med oss, gjør vi gjerne det. Send en mail til oss eller ta kontakt på telefon, og sammen finner vi tid til en god prat og omvisning, avslutter Harbo.
 
 

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.