AH3I5901-3

Møt Harmonie Norge på Bygg Reis Deg 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Harmonie er Norges største leverandør av dører, vinduer og garasjeporter. Med en målsetning om å være den beste på markedet jobber de målbevisst med å kvalitetssikre alle ledd over tid. De skal gjøre valget av dører, vinduer og garasjeporter enkelt for sine kunder.


Harmonie satser større og tyngre enn noen gang på Bygg Reis deg. Med sine 300 kvm vil de vise frem bredden på sitt sortiment, kvaliteten de er kjent for og spennende nyheter. Harmonie sier selv at de ser på Bygg Reis Deg som bransjens hovedarena.


Under Bygg Reis Deg 2019 vil Harmonie tenke både proff og privatkunde, og ha en god kombinasjon av faglig innhold, produktnyheter og spennende, visuelle opplevelser. Når det gjelder produktnyheter, kan du som besøkende forvente tekniske nyheter og et eksklusivt innblikk i trendbildet for den kommende tiden.
Harmonie Norge ser frem til å gi sine kunder en god og visuell opplevelse på sin stand under Bygg Reis Deg 2019!


     
Foto: Harmonie Norge

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.