Fonn treffer mange kunder på Bygg Reis Deg

Har du planlagt å lansere nye produkter i 2022?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

En av hovedårsakene til at våre utstillere er med på Bygg Reis Deg er at de ser at dette er en fin anledning for å møte eksisterende og nye kunder. (9 av 10 føler at de når sine kunder på Bygg Reis Deg)

Det betyr at de føler seg sikre på at dette er en god plass å fortelle om sine nyheter. Vi har for eksempel vår utstiller, Jackon som hver messe demonstrerer både nye og eksisterende produkter. De ser at det ikke er mulig å treffe så mange kunder på så kort tid som de gjør på Bygg Reis Deg.

Videre har vi vår utstiller, Fonn Byggemappen som lanserte sitt produkt i 2017 og som har erfart at de møter kunder tilsvarende 4-5 måneders salgsarbeid på 4 dager under Bygg Reis Deg. Det er både effektivt- og lønnsomt. Til slutt kan vi nevne Nordan som også bruker Bygg Reis Deg til å lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter. Vi er glade for at våre kunder ser at de får god effekt av å inkludere Bygg Reis Deg i sitt arbeid med å lansere nye produkter og ønsker alle aktuelle utstillere velkommen til å ta kontakt HER.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.