Fonn treffer mange kunder på Bygg Reis Deg

Har du planlagt å lansere nye produkter i 2022?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

En av hovedårsakene til at våre utstillere er med på Bygg Reis Deg er at de ser at dette er en fin anledning for å møte eksisterende og nye kunder. (9 av 10 føler at de når sine kunder på Bygg Reis Deg)

Det betyr at de føler seg sikre på at dette er en god plass å fortelle om sine nyheter. Vi har for eksempel vår utstiller, Jackon som hver messe demonstrerer både nye og eksisterende produkter. De ser at det ikke er mulig å treffe så mange kunder på så kort tid som de gjør på Bygg Reis Deg.

Videre har vi vår utstiller, Fonn Byggemappen som lanserte sitt produkt i 2017 og som har erfart at de møter kunder tilsvarende 4-5 måneders salgsarbeid på 4 dager under Bygg Reis Deg. Det er både effektivt- og lønnsomt. Til slutt kan vi nevne Nordan som også bruker Bygg Reis Deg til å lansere å få tilbakemeldinger på nye produkter, tjenester og konsepter. Vi er glade for at våre kunder ser at de får god effekt av å inkludere Bygg Reis Deg i sitt arbeid med å lansere nye produkter og ønsker alle aktuelle utstillere velkommen til å ta kontakt HER.

Flere nyheter

Spacemaker vant Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Delta i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris

Bygg Reis Deg inviterer herved samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

LES MER
Fargevalg, gang

Interiørtrendene 2021

Hovedtrekkene for årets interiørtrender handler om å skape et hjem vi liker. Vi vil satse på farger og materialer som gjør oss vel, og som vi derfor lever lenge med.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.